אבל בן קנובי חמוד! ../images/Emo9.gif
אני לא בטוח ש-כשלוקאס עשה את מלחמת הכוכבים (פרק 4), הוא באמת חשב שהוא יעשה גם את הפריקוולים אחרי 20 שנה. אז הפרקים 4,5,6 לא בדיוק חדשניים כמו הפרקים האלה.. פעלולים שם לא היו כמו היום.. לא הייתה גם ממש יכולת לעשות אותם כמו היום, עם מקפצות וחוטי מתכת מהתקרה וכו´. אבל אם זאת, אני חושב שהקרב בין ווידר לבן קנובי לא היה עלוב כלל. אני חושב שאובי וואן, ניסה להוכיח טענה ללוק, בכך שהוא הפסיד. הוא יכל להילחם באנאקין, השמועה אומרת שבפרק 3
יהיה קרב גדול בין אובי וואן קנובי לאנאקין, לפני שאנאקין יעבור לצד האפל. אז ידוע לנו שהם נלחמו בעבר. מה עוד שאנחנו גם ראינו את הביצועים של אובי וואן, והוא בהחלט יודע להילחם, אני אישית מאוד אוהב את הדמות שלו. להזכירכם, לפני שווידר הרג את בן קנובי, בן הסתכל על לוק וחייך, כאילו שהוא מודע לכך שזה הולך לקרות, ושהכל מיועד לכך, ושזה בסדר, זה אמור להיות כך. אני זוכר שהייתי קטן וראיתי את הסרט, הייתי בהלם, מה?! לא יכול להיות שהוא מת, הוא נעלם! הוא בטח יחזור! אני לא בטוח, אבל אני חושב שגם ווידר היה קצת מופתע מכך שאובי וואן נעלם, אחרי שהוא הכה אותו, כי הוא לא ממש היכה אותו, הוא נעלם לפני שהמכה הגיעה. בכל אופן, אני חושב שזה היה ממש חכם לעשות את זה כך. קווי גון ג´ין נהרג ולא נעלם, אבל אובי וואן כן. כל אבירי הג´דיי שנהרגו בזירה בפרק 2, לא נעלמו, אבל אובי וואן כן. כלומר, זה לא היה במקרה, זה היה כך כי זה נועד להוכיח משהו. ועובדה, שהגענו לאן שהגענו בסוף פרק 6. וגם אובי וואן הופיע בפניי לוק בהמשך הפרקים כרוח. בכל אופן. גם בן קנובי רולז!