שאלה?

Larik

New member
שאלה?

באיזה סרט היה את קרב חרבות האור הכי יפה לדעתכם?

Larik

New member
או הכי מחורבן?

אני לדוגמה חושב שבפרק 4 היה את הכי חרא! מה זה? זה אובי ואאן? הוא בקושי מחזיק את החרב!

למה ציפת מזקן בן 70../images/Emo35.gif

שיעשה לך סאלטות באויר? ויעשה שפג´אטים
חוץ מזה הוא היה יכול לנצח את וידר עם רצה פשוט הוא רצה שלוק יעשה זאת יאני הוא הקריב את עצמו למען המטרה הסופית
חוץ מזה גם וידר לא ממש אקרובט הוא רובוט
לדעתי פרק 1 היה את הקרבות הכי יפים
ואין לדעתי שום קרב גרוע אם כבר הכי קצר שזה היה באמת בסרט פרק4

green lantern

New member
ובן 900 יכול../images/Emo35.gif

יודה ודוקו בסרט השני... היה טוב... אבל קלאסי זה ויידר ולוק

יודה זה חייזר../images/Emo70.gif

מאיפה לנו מה חייזרים יכולים לעשות
הוא יכול להביא ילדים על ידי חירבון או משהו
ולדעתי הקרבות הם ככה
פרק ראשון:הכי הרבה אפקטים ותנועות פרק שני:דגש יותר על הכוחות של הכוח פרק שלישי: פרק רביעי:קרב קצרצר פרק חמישי:קרבות+אפקטים ברמה בינונית פרק שישי:קרבות עם חוסר כוחות כמעט מוחלט
ויותר מלל... ושמתם לב למשהו סימלי לדעתי שהיה בסרטים שלוקאס עשה
הרי קוי גון גילה את אנאקין והיה לו חרב אור ירוקה והוא בעצם זה שהכיר לו את הכוח והפך אותו להיות מה שהיה,ולוק בסוף היה גם עם חרב ירוקה והוא הוציא את אנאקין מהכוח של השחור יאני זה סגירת מעגל... תמיד הכחול פותח מעגל והירוק מסיים

yuvalr1

New member
לדעתי הקרב בפרק השני היה מאכזב

ואני לא מדבר על קרב החרבות אלא על השימוש בכוח. עם החרבות זה מדהים! אבל השימוש בכוח היה כל כך משעמם... דוקו זורק. יודה מעיף הצידה. דוקו ממוטט תקרה. יודה מתקן תקרה. וכ´ו... בכלל לא השתמשו בכוח בכל מהלך הסרט! (אני לא מדבר על התחושות של הג´די אלא על היכולת להעיף חפצים). זה הדבר שהכי הרגיז אותי בסרט. חוץ מזה: סרט מעולה.

MasterJedi

New member
לא תמיד אפשר להשתמש ב"כוח".

במיוחד כאשר אנחנו לא פועלים במסגרת הצד האפל. לפעמים צריך פשוט לזרום עם האירועים... כמו במקרה של לוק בתוך הרשתך עם חבריו (בפרק השישי).

Anthropos

New member
סימליות החרבות

אדום - סית´ סגול - מאסטר ג´די כחול - ג´די ירוק - פדוואן אין כאן שום סימליות, רק חלוקה למעמדות.

yuvalr1

New member
אתה לא תאמין!!!!

בדיוק התכוונתי לשאול מה הצבע של כל חרב מסמל... אבל עדיין יש לי שאלה: אם ירוק זה פדוואן אז איך זה שלקווי גון הייתה חרב ירוקה כשהוא חינך את אובי וואן? ולאובי וואן הייתה חרב כחולה באותו זמן?

אהם..... לא בדיוק.

החלוקה של הצבעים תלויה בסוג הקריסטל שמתמשים בו. וגם מה שכתבת לא יכול להיות נכון, אחרת איך לקווי גון וליודה יש לייטסייבר ירוקים?

purpel master

New member
למה החרב של יודה ירוקה?

עם מאסטר זה סגול למה אין כזה ליודה? החרב שלו ירוקה. אני בטוחה שאין שום סימליות אבל גם לפיכך... אין שום עמדות.

MasterJedi

New member
סלטות וקפיצות לא מעידות על יכולת.

אני דווקא הכי אהבתי את הקרב האחרון בחייו הפיסיים של אובי ואן "נגד" דארת´ ווידר. קרב קצר, מודע, קולח, מדוייק. הצורך להשתמש בסלטות ובתנועות מהירות לא בהכרח נובע ממיומנות גבוהה. לפעמים אפילו להיפך!

Larik

New member
עזוב אותך סאלטות

אפילו יודה בפרק השני שהוא קצת יותר זקן מאובי ואאן בפרק 4 (כמה מאות שנים) עושב טריקים וכל זה, ובסרט השני האובי הזה בקושי החזיק את החרב שלא לדבר על התרגילים האקרובטיים!

MasterJedi

New member
טוב

אובי ואן בקושי מתרומם מהמקום שלו כשהוא קם מישיבה לעמידה... יודה בקושי הולך, כשהוא מסתייע במקל הליכה... ועדיין, יודה אם הוא רוצה מסוגל להילחם בדומה לאובי ואן (תנועות "מסכנות" כאלה), כשם שאובי ואן אם הוא רוצה מסוגל להילחם בדומה ליודה (סלטות ומהירויות-על), אבל זה פחות טבעי להם כנראה... זוהי צורת התנהלות שונה עם הגוף... דרך עבודה אישית ומיוחדת לכל אחד מהם...

Dark Rain

New member
אבל בן קנובי חמוד! ../images/Emo9.gif

אני לא בטוח ש-כשלוקאס עשה את מלחמת הכוכבים (פרק 4), הוא באמת חשב שהוא יעשה גם את הפריקוולים אחרי 20 שנה. אז הפרקים 4,5,6 לא בדיוק חדשניים כמו הפרקים האלה.. פעלולים שם לא היו כמו היום.. לא הייתה גם ממש יכולת לעשות אותם כמו היום, עם מקפצות וחוטי מתכת מהתקרה וכו´. אבל אם זאת, אני חושב שהקרב בין ווידר לבן קנובי לא היה עלוב כלל. אני חושב שאובי וואן, ניסה להוכיח טענה ללוק, בכך שהוא הפסיד. הוא יכל להילחם באנאקין, השמועה אומרת שבפרק 3
יהיה קרב גדול בין אובי וואן קנובי לאנאקין, לפני שאנאקין יעבור לצד האפל. אז ידוע לנו שהם נלחמו בעבר. מה עוד שאנחנו גם ראינו את הביצועים של אובי וואן, והוא בהחלט יודע להילחם, אני אישית מאוד אוהב את הדמות שלו. להזכירכם, לפני שווידר הרג את בן קנובי, בן הסתכל על לוק וחייך, כאילו שהוא מודע לכך שזה הולך לקרות, ושהכל מיועד לכך, ושזה בסדר, זה אמור להיות כך. אני זוכר שהייתי קטן וראיתי את הסרט, הייתי בהלם, מה?! לא יכול להיות שהוא מת, הוא נעלם! הוא בטח יחזור! אני לא בטוח, אבל אני חושב שגם ווידר היה קצת מופתע מכך שאובי וואן נעלם, אחרי שהוא הכה אותו, כי הוא לא ממש היכה אותו, הוא נעלם לפני שהמכה הגיעה. בכל אופן, אני חושב שזה היה ממש חכם לעשות את זה כך. קווי גון ג´ין נהרג ולא נעלם, אבל אובי וואן כן. כל אבירי הג´דיי שנהרגו בזירה בפרק 2, לא נעלמו, אבל אובי וואן כן. כלומר, זה לא היה במקרה, זה היה כך כי זה נועד להוכיח משהו. ועובדה, שהגענו לאן שהגענו בסוף פרק 6. וגם אובי וואן הופיע בפניי לוק בהמשך הפרקים כרוח. בכל אופן. גם בן קנובי רולז!

טוב חאלס../images/Emo70.gif

נסדר דברים
לוקאס בעבר כשוהא עשה את פרק4 לא היה יכול לעשות את האפקטים של קפיצות וכדומה עם שחקן בן 70+
לכן בסרט החדש שיצא עם עשו את יודה כדמות מחשב בגלל הקרב עצמו
ככה שאם לוקאס היה יכול בעבר לעשות דמות מחשב תאמינו לי שהוא היה עושה
דבר נוסף שמחזק את הטענה שקנובי רצה למות זה אחרי שהוא חייך ללוק הוא נתן לוידר להרוג אותו ואם תשימו לב הוא נעלם
זה רק מחזק את הטענה שהוא רצה להפסיד כי מתי שג´די מודע למותו הקרב הוא נעלם
(ראה ערך מותו של יודה) חוץ מזה שבפרק הראשון ובסוף 6 וידר וקוי גון נשרפים בסוף כי אסור שישאר זכר מהג´די כשהוא מת(זה יאני חלק מהשלמה עם הכוח שנשאר רק הרוח) לכן קנובי השלים אם מותו והוא רצה להפסיד. ואפשר להוסיף לסיום שבמהלך הקרב קנובי אמר לוידר שאם הוא יכה אותו למוות כוחו של קנובי רק יגבר ושל וידר יחלש משמע קנובי היה צריך להפרד מגופו הגשמי כדי ל"עזור" לאנאקין על ידי ככה שהבן שלו יעשה את המוטל כי רק לוק היה יכול לגרור את אבו מהצד האפל ולא קנובי
(אפשר להסיק זאת כי בעבר בפרקים2-3 קנובי לא הצליך בזה לכן הוא האמין שלוק כן יוכל) עכשיו זה ברור לכולם

pakapaka

New member
אין קשר לגיל השחקן לגבי פעלולים

קשה לקחת איזה סיני להלביש אותו בפיאה וזקן שיעשה כמה פעלולים סלטות פה ושם קפיצות, מרחוק לא רואים סיני או אובי וואן העיקר רואים ג´דיי עושה סלטה, זה גם בשנות ה70 ידעו לעשות. אז כנראה זה בכוונה שהוא "בקושי זז" ונלחם יפה.

אולי הוא רצה להפסיד לוידר

תחשבו על זה ככה... אולי אובי ידע שהוא לא הדרך לנצח את הצד האפל ורק לוק היה יכול לעשות...

למעלה