שאלה

שאלה

הי, לא בטוחה שהגעתי לפורום הנכון אני מחפשת דרך להעלות למודע ארוע קשה שכנראה הודחק בגיל מסויים (אין לי שום זיכרון מהגיל המסויים הזה),הארוע כנראה משפיע על בחירות בחיי. כנראה שלא הייתי חושבת לעשות עם זה משהו עד ששמעתי את זה מאדם נוסף שטיפל בי(שני האנשים יכלו להגיד שהארוע הוא ארוע טראומטי ושניהם דיברו על אותו הגיל) שמעתי על דבר שנקרא ריברסינג האם זו דרך להעלות למודעות ארועים מודחקים? תודה

asafrabi

New member
ארועים מהעבר

הי, יש דרכים רבות מנסיוני להעלות ארועים מודחקים מהעבר שמשפיעים על הבחירות שלנו כיום. וכמובן שיותר חשוב מלהעלות אותם מהעבר זה לשחרר את האנרגיה שנכלאה באותו ארוע במערכת הפסיכו-אנרגטית, כלומר לשחרר את המתח שיצר הארוע. לא תמיד יש תורך לדעת מה היה ממש הארוע כדי להשתחרר מהשלכותיו. מספר כלים אמינים שאני עובד איתם המון והוכיחו עצמם פעמים רבות : דמיון מודרך קינסיולוגיה - אבחון דרך בדיקת שריר שיכול לכוון במדוייק למהות הארוע, זמן התרחשותו והאנרגיה הרגשית הקשורה בו המבקשת שחרור. מדיטציה - כמובן, כלי מדהים. דורש נסיון בעבודה איתו ואף הוא בעל תוצאות מדהימות. לגבי ריברסינג - אני פחות מכיר. בהצלחה, אסף

המלצה לספר בנושא

דמיון מודרך, או הילינג, גם יכולים לעזור. הייתי שמחה לדעת שאת מבינה ומקבלת תמיכה בכל מה שקשור בהעלאת חוויות שבחרת להדחיק מהעבר, ושהתהליך יהיה הדרגתי. נסי להשיג את הספר "שורשים ושיעורים בזמן", של ד"ר בריאן וייס, הוא נהדר.

ריברסינג

תודה על התגובות אולי בכל זאת יש פורום אחר בו מישהו יכול לעזור לי לשאול על ריברסינג האם מישהו מכיר? תודה

Lagrangian

New member
כמה דברים שחשבתי עליהם בנושא הזה

יכול להיות שהארועים לא עלו במהלך הטיפול כיוון שאת עדיין לא מוכנה להתמודד עמם? יכול להיות שעם הכנה מתאימה והתכוונות תוכלי לחוות אותם באיזושהי צורה בטיפולים הנ"ל? אולי אפילו בחלום (שוב, עם התכוונות מתאימה לפני השינה. אני לא מתמצא בזה..)? עוד משהו שחשבתי עליו זה להשתמש באבן.. אבל כדאי לך לדבר עם מישהו מאנשי הקריסטלים.. בפורומים כאן בתפוז או באתר של מיכל ויסלברג.. ניצן.

לא ניראה לי

מה שנאמר לי ונשמע לי יותר הגיוני שפשוט נוצרה הדחקה כל כך גדולה שדברים לא צפים ועולים למודע אבנים זה לא תחום שאני מאמינה בו זה צריך להיות משהו יותר מוחשי תודה בכל אופן

למעלה