שאלה

בדוי2

New member
שאלה

טוב אממ אז השאלה היא נכון שלינקולן נכנס לבית סוהר בגלל שהוא לא באמת הרג את האח של סגנית הנשיא אבל למה סגנית הנשיא רצתה לזייף את המות של אחיה ועוד שאלה למה הרגו את אמא של אל גיי סליחה עם השאלות מטומטמות פשוט לא ראיתי הרבה פרקים בהתחלה:]]

כי.

אבא שלו היה בין האנשים היחידים שידעו מי רצח אותו באמת אז רצו להפליל את הבן שלו,

אז ככה

אבא של לינק ומייקל עבד ב'חברה'. מתישהו הוא עזב והם ניסו לתפוס אותו ללא הצלחה. הם חשבו שאם יצליחו להפליל את לינק בפשע שיביא לעונש מוות ואז האבא יופיע שוב והם יתפסו אותו, אז סגנית הנשיא הקריבה את אח שלה (שאם אני זוכרת נכון ממילא אנשים לא אהבו אותו ולהרבה היו מניעים לרצוח אותו), כדי להגיע לאבא שלהם בסופו של דבר..

N21A

New member
נראה לי שהם רצו ללחוץ על לינק דרך LJ

הם רצו שיפסיק עם הערעורים ושפשוט ישלים עם מה שקורה לי ואיימו שיפגעו בבן שלו LJ, אז כשהם באו אליו הביתה אמו שלו וחבר שלה הגיעו הביתה (כנראה במפתיע) וראו אותם אז הם הרגו אותם ובגלל שLJ ברח מהם אז הם הפלילו אותו ברצח שלהם. זה עד כמה שזכור לי - ראיתי את זה לפני המון זמן..

baroosh2

New member
ממש לא!!!

היא רצתה לזייף את המוות שלו כדי לקבל את כספי הביטוח שלו כדי לממן את משא הבחירות שלה!! ואכן הם בחרו בו כי אבא שלו בגד בהם אבל לא הסיבה העיקרית!

yafufa88

New member
התשובה המלאה והכי מדוייקת: ../images/Emo58.gif

הקנוניה הזאת היתה בעצם שיתוף פעולה של סגנית הנשיאה והחברה. לכל אחד מהם היו מניעים משלו לזה: סגנית הנשיא (ואחיה) - סיבות פוליטיות. לפני הרצח התגלו דברים מושחתים (שוחד וכאלה) שהאח עשה בחברה שלו ועמדו לפתוח במשפט ציבורי נגדו - דבר שהיה מזיק קשות לקריירה של סגנית הנשיא ולרצון שלה לזכות בבחירות. חוץ מזה, כמו שכבר אמרו פה, היא ניצלה את המוות המזויף של אחיה כדי לממן את מסע הבחירות שלה מכספי הביטוח. החברה - בהפללה של לינקולן ברצח כזה שערורייתי שהעונש שלו הוצאה להורג - הם יוציאו מהמחבוא את האבא שלו, שהשתייך בעבר לחברה אבל אז פנה נגדה (כשגילה את הסודות המלוכלכים שלה) והפך לאויב שלה. דבר שני, בשיתוף פעולה עם סגנית הנשיא הם יוכלו להשפיע יותר אם הם יעזרו לה להגיע למעמד של נשיאה. למה סטדמן הסכים להסתתר? כנראה החברה איימה על חייו ו/או אחותו שיכנעה אותו. חוץ מזה, יכול להיות שגם בגלל הסקנדל שיכל להיגרם לו ממה שעשה.. בקשר לשאלה השנייה - הרגו את אמא שלLJ כחלק מהאיום שלהם על לינקולן שאם ימשיך לחקור ולפעול נגד ההפללה שלו הם יפגעו בבן שלו. בעצם הם רצו להרוג את LJ אבל הוא ברח להם, אז הם נאלצו להפליל אותו ברצח של הורי.

למעלה