שאלה

שאלה

מה אתם אומרים לצאת לפגישות בעומר, או לחכות לזמן שיהיה מותר להתגלח? אשמח לשמוע את דעתכן/ם.

אל תסתכל בזקנקן...

הרשה לי לומר מילה או שתיים על הקשר שבין גילוח לבין הצלחה בדייטים: אין שום קשר בין השניים!!! אין אפילו קשר בין גילוח לאסתטיקה!!! אם ישנה הצעה שנראית מתאימה-תצא,אל תדחה. אדרבה,אם הנושא הדתי הוא על הפרק ואתה לא מתגלח בגלל הספירה-התמד בכך ואני חושבת שהבחורה תבין זאת. אגב,אני אישית לא הייתי פוסלת על זה.. יש כ"כ דברים מהותיים רבים על מה לפסול... למה להוסיף עוד?!?! לא הייתי פוסלת שהרי ידוע שאסור. ושזה נעשה לשם מצווה. למה שאפסול על זה?!?!

גם אני חושב כך...

אבל אני מדבר על פגישה ראשונה, זה לא יכול לגרום למבט ראשון גרוע.

אני אישית חושבת

שזה ממש לא גרוע,אדרבא לי זה מראה עד כמה הבחור מקפיד ומהו יחסו לדת. ואם הבחורה יראת שמים באמת,היא תבין שאתה לא מגולח בגלל הספירה. אבל שוב, זו דעתי האישית בלבד.

לי אישית זו לא מהווה שום בעייה כלל

אלא אם כן פטריות
מצוייות שם והוא אינו נקי כלל אנוס כל עוד נפשי בי:)

לא,היא לא נסחפה...

יש כאלו שלא מודעים לחשיבות נקיון הזקן. מאחר והזקן נמצא באיזור הפה לעיתים כאשר אוכלים/שותים הזקן מתלכלך ויש כאלו שבטוחים ששטיפה שטחית {מלמעלה כזה} מספיקה בהחלט. מה שאינו נכון. שיער הזקן הוא בדיוק כפי שיער הראש ויש ממש לחפוף אותו. והתוצאות בהתאם.

זה לא העניין

אפשר לומר לבחורה שהזקן הוא בגלל הספירה והיא גם יכולה להבין לבד. השאלה איך זה נראה אצליך. אם זה לא מחמיא לפנים אז זה המראה החיצוני שהבחורה תראה (כמובן שלא בהכרח תפסול בגלל זה) אז אולי עדיף לחכות, אבל אם הזקן מחמיא או נראה כמעט אותו דבר עם ובלי אז להפגש. זאת דעתי.

אוקיי,

תודה, האמת שזה מבחן טוב לדעת מה חשוב לבחורה, אם רק מראה חיצוני או גם דברים ערכיים.

לדעתי..

אם אתה לא אחד שצומח לו יער..ואתה לא נראה מזעזע עם הזיפים או הזקן..תפגש והבחורה אמורה לדעת שזה ספירת העומר ..אבל רצוי שלפחות פגישה אחת תיהיה כשאתה מגולח..

למעלה