שאלה

• פותח הנושא bmk
  • פורסם בתאריך

bmk

New member
שאלה

מצאתי באינטרנט אלבום בשם SPACE CAKES מישהו יודע מה האלבום הזה מכיל ? תודה

AlanisJunkie

New member
האלבום מכיל

שישה שירים מ"גלולה קטנה" בגירסאות אקוסטיות. יש אותו לרובנו כאן בפורום. הביצועים מדהימים. עדיבאבא תוכל לספר עליו קצת יותר, כי היא המבינה הגדולה בעניינים האלה.

AdiBaba

New member
מדהימים זה לא מילה

השירים שיש בו: head over feet. right through you. forgiven. perfect. not the doctor. you learn הדיסק הוא מתוצרת יפן. בחוברת אפשר למצוא את המילים באנגלית וגם ביפנית. חוץ מזה שזה באמת דיסק מדהים, זה פריט בכלל לא רע לאספנים. פעם היו לאמאזון עותקים בודדים של זה. הזמנתי ויום אחרי זה כבר זה לא היה במלאי (מזל). אם יש לך אפשרות להזמין דברים מחו"ל. נראה לי שראיתי שזה נמצא במלאי אצל www.towerrecords.co.uk (או com בסוף). אם אתה לא יכול להזמין. אתה חייב להוריד את זה איכשהו מהאינטרנט. כי זה ממש ממש שווה. דרך אגב יוסי. תודה על המחמאה. ועוד משהו. הייתי בהלם שקראת לאיירוניק קליפ משעמם. היא כל כך מתוקה שם. קליפ אדיר. מה קרה לך??!!!?!

אלה השירים

שנמצאים גם בסינגלים של JLP ???? ואני הורדתי את HAND IN MY POCKET והיה כתוב שזה מהדיסק הזה, יכול להיות?

AdiBaba

New member
תשובה לדן

גם אני הורדתי את "אנד אין מיי פקט" והיה רשום שזה מהספייס קייקס. אין לי מושג מה זה. בדיסק המקורי זה לא נמצא. את "אד אובר פיט" ו"נוט דה דוקטור" יש לי גם בקופסת הסינגלים. אני יודעת שיש עוד שני שירים באחד הסינגלים של "אנד אין מיי פקט". לא זוכרת איזה שירים. בקיצר 4 מתוך ה-6 נמצאים בסינגלים.

AdiBaba

New member
תשובה

אין לי מושג. אבל מה זאת אומרת למה? כמה שיותר היא מוציאה דברים. ככה יותר טוב. לא? מה רע בדיסק עם ביצועים אקוסטיים לכמה מהשירים הכי יפים בעולם? זה יצא רק ביפן. תמיד ביפן יוצאים להם שם כל מיני דיסקי ep ודברים מיוחדים ובטח גם שמת לב שכל דיסק רגיל יוצא להם שם עם בונוסים.

למעלה