שאלה

roy1875

New member
שאלה

כרגע יש לי 72 אוכלוסיה והיצור שלי הוא עץ: 67 טיט: 81 ברזל: 60 יבול:50 האם כדאי להתחיל לבנות חיילים?

GeneratioNa

New member
זה לא שאלה של כן\לא

זה תלוי מי בסביבה שלך, איזה גזע אתה ועוד הרבה תכונות.. אי אפשר לקבוע רק ע"י הייצור. + כל אחד יכול להגיד לך אחרת, כי כל אחד ושיטת המשחק שלו. תנסה לאמץ לך גם שיטה..

roy1875

New member
בסביבה שלי

יש די חלשים למרות שיש גם כמה חזקים אבל הרוב ממש חלשים אני רומאים השאלה אם להמשיך להשקיע רק בשדות ועד מתי? איזה חיילים ליצור וכמה? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת קצת על תקיפה כי אין לי מושג מה אני יכול להשיג מתקיפה? האם אני יכול ממש לכבוש כפר שיהיה שלי? מה זה פארם? וגם עצות לתקיפה עם רומאים גי נראה לי שהגיע הזמן לחיילים.

GeneratioNa

New member
בקשר לדעת על תקיפה

אתה מרוויח משאבים מהתקיפה.. כפר אתה יכול לכבוש רק אם יש לך סנטור (תסתכל בהוראות) אך אתה יכול לייצר מתיישבים ולבנות כפר בעמק נטוש שבסביבה שלך.. פארם זה חווה באנגלית, בפירוש של המשחק זה כפר שאתה תמיד תוקף אותו כדי להשיג משאבים

xxx RAANAN xxx

New member
דעתי.

שם המשחק הוא כמה חיילים יש לך, אני אישית ממליץ לבנות חיילים כמה שיותר מהר , 1. למטרות תקיפה ופארמינג 2. למטרת הגנה על הכפר שלך ( חיילי הגנה ) במידה ואתה קטן כולם יעלו עליך לבזוז את המשאבים שיש לך , הם יגיעו ויראו שיש לך חילים הם יחשבו פעמיים לתקוף אותך שוב. זאת דעתי.

למעלה