שאלה..

FFTL

New member
לא חושבת ככה, לדעתי זו הקצנה.

אתן פשוט מתייחסות יותר מידיי למין של הבנאדם. אז נכון, להיות עם בן ואז פתאום לרצות להיות עם בת זו בעיה, אבל לא כלכך. זתומרת זה בדיוק אותו דבר כמו מערכת יחסים עם בן, פתאום יורד לך ממנו, את מכירה מישו אחר ורוצה להיפרד. איפה השוני? אתן יוצרות כאן בעיה כי יש בת או בן. לא חושבת שזה אמור להיות ככה.
לילה נפלא. :] [בטח חפרתי אבל בתאכלס אפחת לא מבינה אותי...><]

Shiri from the block

Active member
הבנתי אבל אני עדיין לא מסכימה. אני לא מדברת בהכרח רק על משיכה, אלא על משו שחסר. תסכימי איתי שיש הבדל בין לשכב עם בת לבין לשכב עם בן? זה מה שעושה את ההבדל ביחסים ארוכי טווח, זה מה שיגרום לבעיות.

FFTL

New member
יש הבדל, אבל הבדל ככ גדול שיגרום לבעיות?

קצת מוגזם כזה. עם הטכנולוגיה של היום, וה"צעצועים" למינהם - לא חושבת שיכול להיות הבדל כלכך גדול. :)

Shiri from the block

Active member
נממ../images/Emo3.gif זה כשאת עם בת..../images/Emo3.gif אבל כשאת עם בן, אין לך.. חח "צעצועים" נשיים, מכאן נובעת הבעיה../images/Emo3.gif ואני לא מדברת על בעיות במערכת יחסים עצמה, אלא בעיות בכללי לאותו אדם שנקרע בין שני הצדדים. זה מבאס.. מצד אחד לרצות להיות עם בנים, ואזז פתאום לרצות להיות רק עם בנות, ואז שוב חוזר על עצמו.. גם ברור שזה משו שאפשר לשלוט עליו, אתם לא הבנתם אותי בכלל../images/Emo122.gif נכון שאפשר לשלוט על זה, אבל עדיין יש את התחושה של משו שחסר.. עדיין ביסקסואלים לא יהיו ממש מסופקים במערכת יחסים, לא משנה עם איזה צד. וגם כמו שדבי כתבה, יש הבדל בין בת לבן, עם זה בהרגשה, תחושה, רגשות, פיזי, קשר (מבחינת connection)

onlyme10

New member
אני חושבת ש...

זה לא מחייב שאם אתה בי אז אתה צריך לסבול כל חייך, זה נכון שיש דברים שיש בגבר ואין באישה וההפך, אבל, אם אתה נמצא במערכת יחסים אמתית ואוהבת אז יש לך תחושה שבן / בת הזוג ממלאים את כל עולמך... ואין תחושה של חוסר מכל סוג... לדעתי, גם אדם סטרייט יכול להרגיש שהוא לא מסופק במערכת יחסים... או שרע לך או שטוב לך ואם טוב אז לא פוזלים לצדדים.

Gas Panic

New member
נסי עכשיו את הדבר הבא.

לפני הכל, כמובן שבגלל שאתה בי זה לא אומר שתסבול כל חייך. עכשיו, נסי לחשוב רגע ברמה הכי פחות היפותטית, נסי באמת לדמיין לעצמך מערכת יחסים אמיתית. עם בעיות וסיבוכים, עם כל מה שכולל. לא משנה באיזה סוג או מגדר העולם משבץ אותה, יש פשוט גורם א' וגורם ב'. שני הגורמים הם אנשים עם ראש פתוח. ואת יודעת מה, אפילו אם לא. עזבי רגע את עניין האהבה, זה יותר מידי תלוי במקרה עצמו. אני מדברת מבחינה מינית. אין דבר כזה לא לפזול לצדדים. פשוט אין. זה מהטבע שלנו תמיד לפזול לצדדים. זה מהטבע שלנו תמיד לרצות את מה שאין. זה מהטבע שלנו להסתקרן, ולפעמים, אם אתה מגיע למצבים מסויימים, גם להתנסות. וזה מה שמבלבל בביסקסואליות. הכל כל כך פתוח אצלך, הכל יכול לבלבל כל כך לפעמים. לגרום לך, בגלל שאתה מגדיר את עצמך כפחות או יותר "אוהב הכל", להאמין שאף פעם זה לא מספיק.

LudaGirl

New member
ברור שהבדל שיגרום בעיות

מגע של אישה הוא לא מגע של גבר. לא משנה כמה תהיו מתקדמות טכנולוגית, שום ויברטור לא יחליף את הדבר השני. ועם גבר את יכולה לעשות אותו סקס שתעשי עם אישה, אבל יהיה חסר לך המון. אין לי עוד איך להסביר את זה, זה משהו שמרגישים

Blank Smile

New member
נו,

ונניח שאת רק בקטע של בנים, כן? ופגשת בחור והתחתנתם.. עזבי התחתנתם, אתם יוצאים.. ואז קצת יורד לך ממנו, או שפגשת בחור אחר שעושה לך את זה יותר. מה תעשי? אותו חרא.. או שתתגברי על עצמך ועל הדחף הזה למישהו [או מישהי..] חדש, או שתעזבי אותו ותעברי הלאה. אני לא רואה למה צריך להיות הבדל כשאת יוצאת עם מישהו, ואז נדלקת על בחורה אחרת..

Gas Panic

New member
כי לפעמים זה פשוט משהו אחר.

יש אנשים שיגמרו לך לגמרי להתעוור בנוגע לכל האנשים מהמין שלהם, אבל לא יצליחו למלא את הרגשות כלפי המין השני, מהסיבה המסובכת שכאן תמצאי משהו אחד - וכאן משהו אחר. וכן - אפשר להגיד את זה גם לגבי אנשים ספציפיים אבל זה יותר כולל בעניין הזה.

למעלה