שאלה

שאלה

בני הכיר בחורה נחמדה והייתי רוצה לדעת לאן זה יוביל.הרונים שיצאו לו הם מאנאז לאגוז גבו

אוקיי...

ברוכה הבאה למשפחת הרונים
אוקי... ניראה שהבן שלך מבחינה רגשית עוד לא סגור על עצמו מבחינת זוגיות. הוא אוהב אנשים, רגיש, מתוק והכל - אבל עוד לא מספיק מוכן בשביל מערכת יחסים מונוגמית ארוכה ומתוחזקת מצידו. ניראה שהבחורה הנחמדה שהוא הכיר היא מקסימה, והיא מוצאת חן בעיניו, אבל יש שאלה, אם הוא יצליח להבין מה היא רוצה ממנו לפני שיהיה מאוחר מדי בשבילם, אם את מבינה למה אני מתכוונת. בעיקרון, ניראה שזה עוד לא הזמן ללחוץ על הנער (סתם, אין לי מושג בן כמה הוא, אבל הוא מצטייר כנערי בכל מה שקשור ליחס לבחורות), הא עוד צריך לעבור דבר או שניים בחיים האלה עד שיבין מה זה אישה, ואיך מחזיקים אותה מאושרת (וכשיבין, אני רוצה לתת לו את הטלפון של בעלי
)

היי עומר.

כל מילה שלך זהב.כן ממש כך הנער בן 28 וחצי .לא מוצא את עצמו ממש נכון .אז הבנתי שלמרות תכניותיו לעבור לגור איתה בעוד כ 3 חודשים ,כך הם מתכננים יתכן וזה בכלל לא יחזיק מעד עד אז כך אם כבר נראה לי.ואם הוא יצתרך את הטלפון של בעלך אגיד לו ליצור קשר
.בכל אופן תודה רבה.

../images/Emo10.gifלעומר עוד שאלה ברשותך

יש לי חברה מבית הספר התיכון .אנחנו חברות מאוד טובות לאחרונה הקשר התערער בינינו .כמובן שבאשמתי כן ממש כך .ואנחנו לא מדברות .הדבר גורם לי עצבות רבה ,חוסר אנרגיות ממש דיכי.הייתי רוצה שהקשר יחזור לקדמותו גם אם לא עכשיו אז במהלך השנה.מה קורה עם הקשר הזה.אודה לך מאוד אם תעני לי בהמהרה. אייהונאז אורוז האגאלאז

אוקיי...

כן, נראית תקיעות בקשר. הרונים אומרים - עכשיו לא הזמן לנסות להזרים אנרגיות חדשות לשם. נסי לשאול את הרונים שוב בוך חודש עד שלושה חודשים, תלוי כמה סבלנות תהיה לך לחכות...

היי עומר

הפירוש שלך לאבנים שיצאו כל כך נכונים .הקשר בין בני לחברתו לא החזיק מעמד.וזה נגמר .

למעלה