שאלה :)

nulybar

New member
שאלה :)

טוב אז לאחרונה התחלתי להתעסק בעניין הזה של חלומות צלולים...זה ממש מעניין אותי ואני מתה שיהיה לי אחד, הבנתי שזאת חוויה פשוט מדהימה! בינתיים אני רושמת חלומות ומחכה חח אם למישהו כאן יש כל מיני טיפים איך גורמים לזה להגיע יותר מהר אני אשמח P: ולשאלתי, כשאני כבר אשלוט בכל העניין, אני אוכל ליצור לעצמי חלומות בהמשכים?

וולפהרט

New member
חלומות בהמשכים?!

לא נראה לי, האמת, אבל אולי את תהיי הראשונה שתוכיחי שאפשר בקשר לטיפים, אין לי משהו מיוחד: רק כתיבת יומן חלומות+ בדיקת מציאות, אבל אם תעייני בדפים קודמים של הפורום אולי תמצאי עוד בהצלחה בכל מקרה:)

silverhawk

New member
אפשרי, אפשרי

אחד החלומות המרתקים (לפחות יחסית לעובדה שהייתי אז ביסודי
) והזכורים ביותר שהיו לי היה חלום בהמשכים - שלושה לילות רצופים של חלום בהמשכים. כל חלום המשיך מהנקודה בה הפסקתי בלילה הקודם, עד שסיימתי את ההרפתקאה. :)

../images/Emo70.gifנשמע מאד מעניין

זה קרה לי פעם, אבל לא לילה אחרי לילה, אלא יותר כמו דמות דמיונית שהופיע רק בחלומות שלי ו"חווינו" דברים ביחד. גם אני הייתי רוצה לשמוע על החלום בהמשכים שלך

silverhawk

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

הסיפור אמנם די ילדותי, אבל להגנתי ייאמר שהייתי ילד אז...
חלמתי אותו לפני כ-13 שנה, בכיתה ד' או ה'. לילה ראשון: הייתי בביה"ס עם הילדים האחרים מכיתתי. בשלב מסוים המחנכת שלי (שדווקא אהבתי, למרות המשתמע!) ומנהלת ביה"ס אספו את כל הילדים, לכדו אותנו בכיתה והיפנטו אותנו. לילה שני: בדרך כלשהי הצלחתי לברוח מהכיתה וברחתי מחוץ לביה"ס. כשהייתי בחוץ, פגשתי ילד נוסף מהכיתה, שמסתבר שגם הוא הצליח לברוח. לילה שלישי: אני והילד השני תכננו תוכנית, ואז חדרנו חזרה לביה"ס ושיחררנו את כל הילדים מההיפנוזה ע"י... שירת התקווה (כן כן, 'השגריר' זה כאן). בשלב הזה כולם ברחו החוצה (מוזיקה פטריוטית, THE END). זו הייתה סדרת החלומות. כל חלום התחיל מהמקום בו עצרתי בלילה שלפני, עד ש'ההרפתקאה' הסתיימה ע"י שיחרור הילדים. אני זוכר שלפני הלילה השלישי ממש רציתי כבר ללכת לישון כדי לראות איך הכל ייגמר.
במאמר מוסגר אני אגיד שהיה עוד משהו מאוד מאוד מיוחד בחלומות האלו, אבל בגלל שאני לא ממש מאמין בו בעצמי, אני אוותר.

וולפהרט

New member
יפה!

הלוואי לי חלומות בהמשכים... בקשר לחלום הזה שלך, היה לי חלום דומה אבל הסוף שלו לא היה טוב: זה החלום העתיק ביותר שזכור לי, הייתי אז בגן: באו צלמים לצלם את כל ילדי הגן ושמעתי אותם מתלחששים ביניהם על זה שברגע שיצלמו אותנו נכפא לנצח. זו היתה מן תחבולה כזאת. אז ידעתי את זה אבל לא אמרתי כלום ולא עשיתי כלום כדי למנוע את זה וזה עשה לי הרגשה ממש רעה. והם אכן צילמו את כולם והכפיאו אותם (אני לא זוכרת אם הייתי גם אני בתוך התמונה או לא). בכל אופן אז זה נהייה שחור לבן נראה לי וככה נגמר החלום

נויטול

New member
בטח שאפשר

אני הצלחתי להרכיב לעצמי חלום הרפתקני שערך ארבע לילות (אבל זה לא היה רצוף) שהחל מחטיפת סוס, לרכיבה עליו אל גבול סוריה, חדירה אל תוך סוריה, הם תופסים אותי, אני מצליחה להשתרר וכל מיני כאלה... זה היה ממש מגניב!

למעלה