שאלה.

שאלה.

בוקר טוב לכולם: אני חדשה בפורום חברה טובה שלי המליצה לי על הפורום והיא אמרה לי שהפורום מקסים. (תסלחו לי עדיין לא קראתי הודעות של הבנות כאן - מיד שלחתי שאלה...) שאלתי התחלתי טיפול שני IVF טיפול ראשון שנכשל - הרופאה נתנה לי להזריק 2 מנוגון + גונל F, אתמול האחות הזריקה לי ביד ימין מנוגון 2 אמפולות וביד שמאל גונל - ביד ימין שבו הוזרק המנוגון יש לי קצת כאבים (לא נורא). האם יש אפשרות להזריק במקום אחר את המנוגון ואיפה עדיף? והאם יש אפשרות להזריק כל יום במקום אחר. תודה אורלי

אולה *

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

ומקווה שלא תשארי כאן להרבה זמן - תעברי מהר לפורום הריון. לשאלתך - אני הזרקתי מנוגון לטוסיק. כי החומר שורף (לעומת גונאל). את שניהם ניתן להזריק תת-עורי - לבטן. המלצה ככלית - ללמוד להזריק לבד, או ללמד את הבעל. ככה החיים הרבה יותר קלים. לא תלויים באף אחד. בהצלחה.

חן (*_*)

New member
מנוגון עדיף להזריק לשריר...........

בישבן, ולא ביד !!!!! את הגונל F אפשר להזריק תת עורי בבטן (עדיף), ובזרוע. ושיהיה לך בהצלחה בטיפול

אני הזרקתי

לבטן , זה עשה לי אומנם גרוד ואדמומיות וגם נפיחות אבל סך הכל עבר בשלום.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אני מקווה שתהיי כאן אורחת לרגע, ושלא תפסיקי ללמוד הרבה דברים חדשים
ובנתיים רק שימי לב לשני כללים בסיסיים בפורום . את המנוגון כדאי להזריק לישבן, שם הוא הכי פחות מציק. הגונל ניתן להזרקה תת עורית, אפשר בישבן, בירך או בבטן. את זריקת הגובל ממש לא מרגישים. אני חושבת שזריקות ביד הן הכי כואבות, וממש לא מומלצות. המלצה נוספת, לבקש מהאחות שתלמד את הבעל להזריק. אם הוא לא פוחד פחד מות ממחטים- הוא תמיד יזריק טוב מהאחות הכי מנוסה, כי הוא מזריק ביד אוהבת- זה מהנסיון הקולקטיבי של הפורום. בהצלחה
נועם

ברוכה הבאה אורלי

אהבתי את הניק כבר ענו לך על הזרקות אז אני רק אאחל לך שמספר 2 יהיה מספר המזל שלך.
נילה

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אישית מזריקה את המנוגון רק בטוסיק. כל יום בצד אחר כדי לאזן. ככל שמזריקים יותר לאט, מרגישים פחות את הכאב. עוד טיפ, לאחר הזריקה כדאי לעסות את המקום כדקה-שתיים והכאב נעלם. בהצלחה והלוואי והפעם הזו - היא הפעם (בהא הידיעה).

מיליקי

New member
אורלי האופטימית - תשובות כבר קיבלת

אז ממני קבלי רק ברכת ברוכה הבאה, ובהצלחה רבה בטיפול! מילי

אפרת12

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

והלואי שתשהי פה מעט ככל האפשר
אלא אם כן תחליטי להישאר גם כשתהיי בהריון וגם כשהילדים יילכו לאוניברסיטה

למעלה