שאלה...

שאלה...

בעוונותיי, קראתי את הספר רק אתמול ועדיין לא ראיתי את הסרט. ובעוונותיי, השאלה שאשאל אתכם כאן היא לא מהמשובחות מבחינה מוסרית. אבל, אולי בכל זאת, לא תהיו שיפוטיים ותיאותו לענות לי עליה - יש לי מאהב ב - 3 השנים האחרונות. שנינו נכנסנו לזה כי רצינו לגוון קצת ולהחזיר תחושות שאבדו. אף אחד מאיתנו לא מתכוון לפרק את המשפחה שלו [כמובן שיש ילדים מעורבים]. יחד עם זאת, אני הייתי רוצה לקבל מהקשר הזה יותר ממה שבפועל הוא מוכן לתת. לא ברור לי אילו מחשבות אני צריכה לחשוב כדי שזה יקרה... תודה מראש לעונים ברצינות ,ולאלו שרוצים רק לעשות צחוק מהעניין - תחסכו זאת ממני...

ע ו פ ר ה

New member
שלום לך זרי דפנה

איזה יופי שקראת את הספר. אני לא רואה בזה שום עוון. גם לא בזה שיש לך מאהב. ובעניין הקשר שיש לך, הדבר שאת יכולה לעשות ברוח הסוד, הוא לדמיין שאת מקבלת מה שאת רוצה לקבל. אבל את יכולה לדמיין רק את החלק שלך. בנושא של זוגיות או של דברים שקשורים בגורם נוסף, אין לנו שליטה על מה שהאחר עושה, אלא רק על מה שאנחנו עושים. מקווה שעזרתי. בהצלחה עופרה

תודה על התשובה...

וברשותך, אני אמשיך ואקשה - אם אני אמורה לדמיין רק את החלק שלי, הרי by defenition, זה קשור גם למה שהוא צריך לעשות. לדוגמא - נניח שאני רוצה שהמפגשים בינינו יהיו בתדירות גבוהה יותר - מה עלי לדמיין ואיך אני יכולה שלא לדמיין גם אותו בעניין?

ע ו פ ר ה

New member
אם לא תנסי איך תדעי?

עניתי לך ברוח של "אני אחראי רק על עצמי". את מוזמנת לנסות. אחד הדברים היפים בחשיבה של הסוד היא שאפשר לדמיין. באהבה עופרה

michal24

New member
מנסה לעזור ../images/Emo140.gif

גם אני די חדשה (כמה חודשים) בעסק הזה של הסוד אבל כבר רואה תוצאות ומרגישה שהעיסוק בזה הביא לי הרבה שימחה. מסכיהמ עם המ שכתבו לך - שכל הרעיון הוא לדמיין כאילו כבר קיבלת את מה שאת מבקשת, אבל לא רק לדמיין את הסיטואציה אלא לדמיין את ההרגשה, להצליח להרגיש כאילו זה כבר קורה ואת השימחה שלך על זה. אז מה אפשר לדמיין במצב שלך ? את יכולה לדמיין את שניכם בחופשה או בכל פעילות אחרת שהיית רוצה שתעשו יחד את יכולה לדמיין אתכם מאושרים יחד, שהרי אם תהיי מאושרת איתו אני מניחה שזה יענה על כל מה שאת רוצה, לא ? וגם הודיה - להודות זה אחד הכלים הכי חשובים שהסוד מדבר עליהם, להודות על כל הטוב שכבר כן יש לך ואז תמשכי אליך עוד מהטוב הזה. למשל ? נפגשתם ? היה לך כיף ? תודי על זה, תמשכי עוד מפגשים כיפיים כאלו. זה בערך הרעיון. בהצלחה

למעלה