שאלה

matsavh

New member
שאלה

הסתכלתי על הלשון שלי וראיתי שהיא קצת צהובה, מישהו יודע מה זה אומר, והאם זה קשור לזה שאני עושה דיאטת רצח? תודה מראש

harduf9

New member
בדרך כלל הצבע הצהוב מציין מצב כרוני, דלקתי או

חולשה של מערכת השתן. בלשון זה בד"כ מראה על ליחה ותיקה (במערכת העיכול), אבל בטח יש פרושים נוספים, סינים למשל. חוץ מזה למה דיאט ה רצח, יש דרכים פשוטות יותר למות. בריאות שלמה גיא הרדוף

Assaf Feldman

New member
לשון עם חיפוי צהוב

לפי הרפואה הסינית על ידי הסתכלות בלשון ניתן לזהות מצבים שונים אצל האדם, זהו אחד מהכלים האיבחוניים החשובים בשיטה. לשון עם חיפוי (ציפוי) צהוב הרבה פעמים יכולה להעיד על מצב שנקרא לחות חמה בגוף, שיכול להיות מלווה בסימפטומים של הרגשה של כבדות, כאבים עמומים, משקל עודף, כיוח מרובה, ועוד. בכל מקרה יש עוד מאפיינים בלשון שצריך להתייחס אליהם כדי לאבחן, כמו הצורה שלה, הצבע, עובי החיפוי, חריצים, ואיזורים בולטים.

בקשר לדיאטה...

אכן, אם דיאטת רצח, יש דרכים אחרות למות
יכול להיות שיש קשר, משום שמ"דיאטת רצח" אפשר לנסות ולהסיק שלא מדובר בדיאטה מאוזנת, סביר להניח שנוצר נזק כלשהו לגוף (אפילו ברמת הכבד והכליות, בקצב חילוף החומרים, וביכולת להוריד את המשקל) אני מציע לגשת לטיפול אצל מטפל שמתעסק בתחום, ולהפוך את הירידה במשקל למתונה יותר, ובטוחה יותר, כזו שגם תאזן את ותם הסממנים שמתבטאים על הלשון שלך.

למעלה