שאלה

Juliann

New member
מישהו יכול לרשום את המצעד של אתמול? + תשובה

מתקשרים למתאמות קהל בטוח למישהו פה יש את המספר שלהן...

liri7

New member
המצעד

1. לנה ונתנאל 2. אדוה וארתור 3. נטליה ונתנאל 4. נעמה וארתור 5. נעמה ונתנאל 6. ליסה והראל 7. נטליה ומושיקו

Michal s3

New member
כמה מפתיע

אם נהיה קטנוניים, ניתן לראות איזה שם מוזכר הכי הרבה במצעד הדואטים.. אותי זה לא מפתיע כבר, זה בטוח. לא יצא לי לצפות בתוכנית עצמה.. ההפקה בחרה אותם נכון? ואיך הדואט של ארתור ונעמה במקום הרביעי רק אין לי מושג. בעיניי הגיע לו לפחות את המקום השני אם את לא הראשון. עוד יותר לא מובן לי כיצד הג'ייב של הראל ואולה לא מוזכרים פה והסמבה עם רותם?

liri7

New member
לטענתם

המצעד הוא שילוב של חוות דעת השופטים ומספר הפעמים שכל ריקוד נצפה באתר התכנית. לדעתי הדרוג נקבע בעיקרו ע"י השופטים עם התחשבות קלילה בצופים, כלומר הם הואילו לתת את המקומות השישי והשביעי לדואטים שהיו פופולריים ואת השאר קבעו השופטים כשהם מקפידים לתת לנתנאל את המקום הראשון וסך הכל 3 מקומות בראש המצעד לעומת 2 שנתנו לארתור. שימו לב לסימטריה מקומות:1 ,3 ,5 לנתנאל ו- 2, 4 לארתור... ארתור טען שאין ביניהם תחרות והיריבות היא רק בין האוהדים אבל נראה במצב רוח שפוף. אגב, הם לא כללו במצעד דואטים מחצי הגמר, כאילו לא הספיקו, אבל למה יש לי הרגשה שאם היה שם דואט טוב של נתנאל הם היו מכניסים אותו למצעד... הדירוג שלי: 1. ארתור ועדי 2. ארתור ואדוה 3. נתנאל ונטליה 4. ארתור ונעמה 5. נתנאל והראל 6. נתנאל ולנה

Michal s3

New member
תודה רבה לירי

על ההסבר והפירוט.. אני כמובן חושבת כמוך ומאמינה שמריב ההשפעה באה מההפקה ולא באמת מהקהל. כמו שציינתי, חלק מהבחירות תמוהות למדי והדירוג שלך נראה לי הוגן לחלוטין (הייתי מוסיפה גם את הג'ייב של הראל ואולה ומדרגת את ארתור ונעמה במקום השלישי במקום הרביעי). אני מאמינה שיש יריבות כלשהי בין ארתור לנתנאל, הרי התחרות האמיתית היא בין שניהם, למרות שהיריבות היא מקצועית בלבד כמובן ולא אישית. אגב, זה לא כ"כ קשור לנושא.. אבל ידוע מה יהיו הזוגות שבוע הבא? מעניין לדעת עם מי נטליה ונעמה ירקדו.

Michal s3

New member
תחרות זו סוג של יריבות

השאלה היא אם מדובר ביריבות מקצועית או אישית, וכאן מדובר ביריבות\תחרות מקצועית בלבד.. כך שאין פה משהו פסול. לגבי השאלה, היא מופנית ללירי?

liri7

New member
למיכל

אין לי מושג לגבי הפרטנרים בתכנית הבאה. ההחלטה להעמיד שוב את הבנים לבחירה שלדעתי מה שעומד מאחוריה זאת תאוות הבצע הידועה, הרצון לנצל את הפופולריות שלהם כדי לגרוף פעם נוספת רווחים על חשבונם (מתייחסים אליהם פשוט כאל עבדים...)מעוררת בי דחיה וקצת כירסמה במידת העניין שיש לי לגבי ההמשך. לגבי הדירוג, התלבטתי אם לתת לארתור ונעמה את המקום השלישי, פשוט לא רציתי להיות כאילו חד-צדדית. מסכימה שאולה רקדנית מרגשת, הודחה מוקדם מדי ומגיע לה ייצוג במצעד רק שבד"כ הדואטים מתחילת העונה פחות מעניינים מאשר הדואטים לקראת הסוף. להוציא את הדואטים של: ארתור ועדי, ארתור ואדוה שללא ספק ראויים למקומות הראשונים, הייתי משנה קצת את הדרוג שלי. למשל בצפייה נוספת בדואט של נתנאל והראל רואים שיש מקום לשיפור בתאום ביניהם. שכחתי מהדואט היפני...ואולי גם מאחרים. להלן דירוג אלטרנטיבי: 1.ארתור ועדי 2.ארתור ואדוה 3.ארתור ונעמה 4.נתנאל ונטליה 5.נתנאל ולנה 6.ארתור וליסה 7.הראל ואולה(בשבילך..) ככל שיורדים, קשה יותר לדרג כי מחול הוא לא מתמתיקה וההבדלים אינם חד משמעיים. קל יותר להבחין בריקודים המושלמים והכוונה לשני הראשונים.

ofrasch1

New member
שאלה

נשמע שאת כועסת על כך שהשופטים דירגו 3 דואטים של נתנאל, אבל בעצמך ציינת 3 דואטים שלו (מבין 20-30 דואטים שהיו בעונה). אולי הדעה שלך ושלהם די דומה למרות הכל?

liri7

New member
דומה ושונה...

מסכימה שארתור ונתנאל הם שני הרקדנים הכי טובים העונה, ההבדל שאין לי ספק שארתור טוב מנתנאל. בזמן שנתנאל מעורר הערכה ליכולת הפיזית-טכנית שלו ומצליח לעתים לבדר, ארתור נוגע בנשמת הזולת וזאת מהות האמנות !

ofrasch1

New member
מסכימה איתך לגמרי

ממש עם כל מילה בהודעה הזו שלך. אבל קשה לי עם זה שנתנאל "זוכה" לכעס על אהבת השופטים אליו. ודואט שחסר לי ברשימות הוא הדואט של נתנאל ואדווה "ערב כחול עמוק". זה היה טנגו פשוט אבל פלו-לס! (-:

liri7

New member
אני משערת

שאם הוא היה מבקש מהם, הם היו מפסיקים עם ההגזמות. אגב, הוא בד"כ נראה שמח ומרוצה מהמצב, מי שנראה קצת שפוף בתכנית המצעד היה ארתור.

ofrasch1

New member
הפעם אני לא מסכימה

נתנאל עשה כמה וכמה פעמים (בסיום דואטים) פרצופים לא מרוצים כשצביקה הדר שאל את השופטים שאלות כמו "האם נתנאל ירקוד סולו לפני הגמר או ששוב יקבל חסינויות?". ובתוכנית האחרונה בזמן המשובים מהשופטים ובזמן התוצאות הוא נראה עם פנים אומללים לגמרי, כמעט בוכה. כנראה שזה עניין של פרשנות.

הממ

הדואט של נעמה ושל ארתור אכן היה מקורי וחמוד, אבל לא היה בו ריקוד בכלל. וכן, הדואט שהיה במקום הראשון הוא בהחלט דואט נורא נורא נורא מדהים. ואם הדואט שלו משבוע שעבר עם מאיה היה מועמד-לדעתי אין ספק שמגיע לו המקום הראשון. למה להיות אנטי? תפרגנו. הבחור באמת מוכשר ורוקד מדהים הסמבה עם רותם הייתה לא משו בכלל. טוב שהיא לא נכנסה למצעד הזה לדעתי.

Juliann

New member
תודה רבה.

איזה מצעד הזוי. אני אוהבת את נתנאל אז אין לי בעיה עם ריבוי הדואטים שלו אבל לא הייתי שמה שם את הריקוד שלו עם נעמה ואת הריקוד עם נטליה. היו לו טובים יותר (למשל הטנגו עם אדוה) ובכלל היו ריקודים הרבה יותר טובים כמעט מכל הריקודים שהם ציינו.

ofrasch1

New member
הדירוג שלי:

1. לנה ונתנאל (creep) 2. אדוה ונתנאל (ערב כחול עמוק) 3. נטליה ונתנאל ( blackbird) 4. ארתור ועדי 5. ארתור ואדווה 6. ארתור ונעמה

טלמ

New member
אוקיי אז למי שיש את המספר שלהן

בבקשה שיכתוב אותו כאן או במסרים. זה די חשוב. תודה

למעלה