או..... קשה!!!
אני אעשה 15 שירים (שזה, נגיד, ממוצע?) לא בסדר הופעה שהייתי רוצה, אבל בכללי פחות או יותר 1. Ill be there for you שירה: ריצ'י סמבורה 2. We got it going on 3. If that's what it takes 4. Hearts breaking even 5. August (מהקריירת סולו של ג'ון) 6. Living on a prayer (כי אין דבר כזה הופעה בלי) 7. Wanted Dead or Alive 8. Put The Boy Back in Cowboy 9. Keep the Faith 10. HAND (כי השיר נכתב על ישראל) 11. Lay Your Hands on Me 12. Any other day 13. Taking It Back 14. Complicated 15. Hook Me Up ובגלל שכולם יצעקו ממש חזק (אני אהייה שם, מה זה כולם?? אני כולם!!!) אז יהיו עוד ככה 4 שירים בונוס
1. All About Lovin' You 2. Tokyo Road 3. Nobody's Hero 4. Good Guys Don't Always Wear White אה, ואז, כמובן, ריצ'י יעלה לבד רק לשירים 1. Your not alone 2. Father time 3. All that really metters כמו שאתם רואים, אני אהייה בהופעה של בון ג'ובי- מה שהם לא ישירו כנראה יתאים לי.... טוב, זה לא שאני אוהבת את כל השירים (או מכירה את כולם, For that metters) אבל כל זמן שאני יכולה לבהות בדייב, ריצ', ג'ון וטיקו, אני אהייה מאושרת ושמחה.... וברור ברור ברור שדייב גם ישיר שיר סולו..... הקץ לאפליות! דייבי יודע לשיר ממש טוב!!!!! ממש!!!!!!!!.... והוא גם חמוד ממש.... טוב, מה חשבתם, הוא משפוחס... מה את אומרת, אביה? מה את היית בוחרת?