שאלה

Memento De Mori

New member
שאלה

במקרה ראיתי את הפורום. רציתי לשאול אותכם, בתור נציגים (?) של תרבות האימו, שאלה קצרה: אתם לא חושבים ש"אימויות" זה משהו שטחי ביותר? משהו שמקדש מראה חיצוני וסוג מסוים של מוזיקה על פני עומק, וערכים אמיתיים? ממה שאני רואה אנשים שמגדירים את עצמם כאימו, לא יקבלו על החברה שלהם אנשים שהם לא אימו, או לפחות "מגניבים" כמותם. אני לא שואל את זה מתוך כעס או שנאה או משהו כזה, ואני לא שופט אף אחד, הכל מתבסס על ניסיון....

butbut

New member
דעתי האישית..../images/Emo9.gif

אני מקבלת את כולם..יש לי חבורת וחברים מכול הסוגים והמינים.. ואני לא מגדירה את עצמי כ"אימו" בגרוש, אבל אני אוהבת את האנשים שכן מגדירים את עצמם. אממ.. אני אישית אוהבת את המוזיקה אימו והסטייל נראה בעיני חמוד, וזהו.

PerfectSP

New member
אממ D: ../images/Emo190.gif

בוא אני אסביר לך את השקפתי..(ואל תיעלב אם נאמרים דברים נוקבים
) אימו, זה סגנון כלשהוא שמתייג אנשים בדיוק כמו,ערסים,פאקצות,פרחות,מטאליסטים,פאניקיטים,שאנטיים וכדומה. לדעתי, הקטלוגים האלה באים, מאיזשהוא בסיס חיצוני,בעצם הדבר הראשון שנראה לעין,שככל הנראה האדם יותר מתחבר אליו מאזר למראה אחר. זה שלמישהו יש פוני אימו לא אומר: א.שהוא מדוכא כל חיוו ב.שהוא חותך חס וחלילה ג.שהוא בדרכו לעזריאלי לקפוץ מהגג ד.שהוא שטחי ג.שהוא בכלל שומע מוזיקת אימו^^ אבל,בחברה של ימינו, אנשים נורא אוהבים להתקטלג לתוך ה'סטטוס' המקובל,גם קרוב אליהם יותר[וואו,מסובך להבנה><"] כי מה לעשות,אנשים רוצים להיות שייכיםפ לאיפהשהוא
ומה לעשות,שיש את אלה שלוקחים את זה בצורה קשה,ויש את אלה,שהם באמת כאלה!אם תרצה או לא><" ולא אשמתם שעכשיו אנשים עם אישיות כמו שלהם נחשבת למאגניבה ומקובלת מאוד בחברה
למה יש הרבה וואנביז? כי זה האנשים שנורא רוצים להשתייך למעמד הזה,אבל זה לא מי שהם באמת. ולאן אתה מרגיש שהם פשוט..הם לא עצמם,הם סתם 'מתחזים'. בימינו האימואיות נתפס כמשהו שטחי ביותר,בשל הפופולריות העולה שלו. מסתבר,שהרבה אנשים התחברו \חשבו שזה מאאאגניב לסטטוס המסוים הזה. אין כל רע בלאהוב את המראה
ואם מישהו גם רוצה לעשות את כל הדברים האחרים שנתפסים בהגדרת אימו,בעייה שלו. ולא כל מי שנראה אימו,כמו שציינתי לעי"ל מתנהג לפי הכללים שנקבעו לסוג מעמד הזה. טוב,התחלתי לבלב את עצמי אז פה אני אעצור><" מקווה שהצלחתי להעביר חלק ממה שרציתיD:

למעלה