שאלה....

שאלה....

איך עושים את זה? איך מביאים כל אחד את החבילה שלו לתוך מערכת זוגית אחת? כשאני חושבת על זה זה נראה כמעט בלתי אפשרי... ואני מדברת במיוחד על הילדים והאקס....

אופס פוש? מפחדת לענות לך שוב

הספיק מה שעוללתי לך בפורום השכן ורק חבל שאינך לידי לא הייתי מרשה לך להרגיש כמו שאת מרגישה.

פושפושית את טועה בגישה וזה רק

יוביל אותך לדרך לא נכונה, להסתגרות ואי אמונה אל תתני לפחד הזה להשתלט עלייך אמרה לי פעם חברה שאם הייתי יכולה לכתוב סרט על חיי הייתי כבר מוציאה אותו באלפיי כרכים אז ראי בכל זאת דוגמא מאנשים שעברו מספיק בחיים ועדיין שואפים לזוגיות וטוב בחיים ונשארים אופטימים וקחי את זה לתשומת ליבך.

*יערית

New member
חוזרת בשנית..../images/Emo13.gif

כמו בפורום השכן.... אני אכן נמצאת בזוגיות..לקרוא לה שנייה בטח מוקדם מידיי..אך לפעמים לא צריך למסגר כל דבר, לקרוא לילד בשמו. המיזוג ביננו כרגע הוא חד כיווני בתקווה למיזוג עתידי גדול יותר, עד כה ..רשמים: אני מעריצה אותו ואת יכולת הנתינה ואהבה האין סופית שלו. הילדים כבר מנסים לשים אותנו תחת חופה וקידושין האקס טוען שהוא אחלה...אחלה בחור מצאת לך..(מזל שהוא מחזק..) המשפחה המורחבת שלי מאחלת לנו דרך צלחה...וכמובן אני רואה את כל החבילה שלו כחלק בילתי נפרד ממנו! "עוד ארוכה ..הדרך אל האושר....רצופה היא מכשולים רבים" זה הזמן לשכוח.. לוותר לסלוח... סתם קטע לא לעיניין ניזכרתי פשוט בשיר אני מאחלת לנו כאחד....שהחלום הזה שנקרא "חברות לעד"תשכון בנו בתוספת שקופצת שנקראת אהבה ללא תנאי.

פושפושית

נכון זה קשה,נכון שישנן הרבה התלבטויות ובעצם כשהגיתי את רעיון הפורום הזה הסיבה היתה המורכבות בבנית פרק שני. איננו רווקים שעוד לא ניסו. ניסינו,טעינו ,נשארנו עם צלקות ויותר מזה עם אוצרות (ילדים). לבנות זוגיות טובה זו אמנות ועל אחת כמה וכמה שיש לנו נספחים כמו לשעבר וילדים. עם כל הקשיים,מאמינה שכאשר יש חיבור בין שני אנשים ותקשורת פתוחה,ניתן להתגבר על המכשולים והרי יש הרבה זוגות שעושים זאת. מה שבטוח הוא שבשנית זה אחרת,צריך לקחת את הדברים הרבה יותר לאט,באיזי,להכיר טוב אחד את השני,ליצור אינטראקציה טובה בין כל הצדדים המעורבים,לתאם ציפיות ואף פעם לא לשכוח שצריך כל הזמן להשקות את ה
הזה שנקרא אהבה וזוגיות.

למעלה