שאלה?

ofir1948

New member
שאלה?

אתם מכירים ספר של להקת קווין? כלומר אולי ספר שאחד מחברי הלהקה רשם ספר על הלהקה, או שסופרים כתבו ספר על הלהקה... אתם או משו דומה לזה... אני ישמח אם תעזרו... נכנסתי לשוונג של ספרים!

the Champions

New member
יכול להיות ש....

שאתה מתקוון לספר "mercury and me" ? שכתב אותו החבר האחרון של פרדי ג'ים כאילו הם היו יחד משנת 85 עד שפרדי מת . הוא נחשב לאהבה הכי גדולה של פרדי... הבנתי שבספר יש על כל התקופה שלהם יחד . ותאמת מסקרן אותי לקרוא אותו...

אם אני לא טועה

מי שנחשבת להאהבה הגדולה ביותר של פרדי הייתה דווקא מרי אוסטין - יותר מכל גבר או חתול/ה

the Champions

New member
לא בדיוק

מארי היתה החברה הכי טובה שלו.... אבל היא לא אהבת אמת שלו אני מניחה שעם הוא היה סטרייט אז כנראה שהיא היתה אהבת חייו. אני מתכוונת אהבה גדולה בקטע הרומנטי והוא כתב את השיר בשנת 1976 Somebody To Love שזה נכתב אחרי שהוא נפרד ממרי. ואפשר לראות בברור שבהופעה של קווין במונטראול את פרדי בוכה בביצוע של השיר הזה (יאאא הוא ממש חמוד בקטע הזה) כלומר שהוא ממש התחבר לשיר עדיין. ובראיון שהוא נתן בשנת 1987 ברדיו (שהוא כבר שנתיים חבר של ג'ים) הוא אמר שסוף סוף הוא מצא את האהבה שלו...וכמה שזה קשה למצוא אותה...

Headlong

New member
אוי, וואו,

אחד הקטעים הכי חזקים בהקרנה לזכר פרדי היה הקטע שבו ראו שירדה לו דמעה בסוף הביצוע לsomebody to love, אני חושבת שאני פיזית נפלתי מהכסא אז..

Headlong

New member
יש לי קישור:

http://youtube.com/watch?v=LRt2jX1kaYo, אבל האיכות היא לא מי-יודע-מה, ומה שאמורים לראות (בערך ב5:48) לא כלכך נראֶה.. בכללי אבל, לדעתי, מומלץ פשוט לקנות את הדיוידי ;) באמת שזו אחת ההופעות שיותר אהבתי ושיותר נהניתי..

the Champions

New member
ברור שלא....

כי אי אפשר לראות באיכות תמונה של היוטיוב . כדי לראות את הדימעה של פרדי צריך לראות את ההופעה באיכות דיוידי.

William Kidd

New member
גבירותי ורבותי מה נסגר איתכם

זה זעה... כמו שכולם יודעים לא היה חסר לפרדי...

the Champions

New member
כנראה שלא ראיתה באיכות דיוידי

תראה את זה באיכות דיוידי תוכל לראות אך זה יוצא לו מהעין דמעה גדולה!! באיכות דיוידי רואים את זה בברור.

Headlong

New member
לא,

בפירוש רואים שזו דמעה, ורואים שהיא יוצאת מהעין... אבל כמו שאמרו מעליי- אפשר לראות את זה רק באיכות דיוידי, בכל איכות אחרת זה בעייתי/לא אפשרי..

התכוונתי לספר הזה

אגב, זה "את"

Teo Toriatt

New member
ספר טוב

זה "As it began" שיצא מייד אחרי שפרדי מת. הוא נכתב ביחד עם חברי הלהקה (כולל פרדי בשנים לפני מותו) ספר נהדר אבל קשה להשג אותו כיום. (אולי לזה התכוון Divel - כריכתהספר שיש לי כחולה - אבל למייטב ידיעתי יש גם גרסה עם עטיפה רכה בירוק)

למעלה