אתם מכירים ספר של להקת קווין? כלומר אולי ספר שאחד מחברי הלהקה רשם ספר על הלהקה, או שסופרים כתבו ספר על הלהקה... אתם או משו דומה לזה... אני ישמח אם תעזרו... נכנסתי לשוונג של ספרים!
שאתה מתקוון לספר "mercury and me" ? שכתב אותו החבר האחרון של פרדי ג'ים כאילו הם היו יחד משנת 85 עד שפרדי מת . הוא נחשב לאהבה הכי גדולה של פרדי... הבנתי שבספר יש על כל התקופה שלהם יחד . ותאמת מסקרן אותי לקרוא אותו...
מארי היתה החברה הכי טובה שלו.... אבל היא לא אהבת אמת שלו אני מניחה שעם הוא היה סטרייט אז כנראה שהיא היתה אהבת חייו. אני מתכוונת אהבה גדולה בקטע הרומנטי והוא כתב את השיר בשנת 1976 Somebody To Love שזה נכתב אחרי שהוא נפרד ממרי. ואפשר לראות בברור שבהופעה של קווין במונטראול את פרדי בוכה בביצוע של השיר הזה (יאאא הוא ממש חמוד בקטע הזה) כלומר שהוא ממש התחבר לשיר עדיין. ובראיון שהוא נתן בשנת 1987 ברדיו (שהוא כבר שנתיים חבר של ג'ים) הוא אמר שסוף סוף הוא מצא את האהבה שלו...וכמה שזה קשה למצוא אותה...
http://youtube.com/watch?v=LRt2jX1kaYo, אבל האיכות היא לא מי-יודע-מה, ומה שאמורים לראות (בערך ב5:48) לא כלכך נראֶה.. בכללי אבל, לדעתי, מומלץ פשוט לקנות את הדיוידי באמת שזו אחת ההופעות שיותר אהבתי ושיותר נהניתי..
זה "As it began" שיצא מייד אחרי שפרדי מת. הוא נכתב ביחד עם חברי הלהקה (כולל פרדי בשנים לפני מותו) ספר נהדר אבל קשה להשג אותו כיום. (אולי לזה התכוון Divel - כריכתהספר שיש לי כחולה - אבל למייטב ידיעתי יש גם גרסה עם עטיפה רכה בירוק)