שאלה

שאלה

אני נמצאת כרגע בשתי "מערכות יחסים". אני לא רואה את עצמי מזדקנת עם אף אחד מהם מכיוו שאני פשוט לא אוהבת אף אחד מהם (הם מודעים לכך ואני לא משלה אף אחד) עד כמה שידוע לי שניהם מעוניינים בי. מסיבה זו אני רוצה לבקש מאחד מהם להביא איתי ילד לעולם (בתקווה שאת הזוגיות המושלמת עבורי אמצא בשלב יותר מאוחר בחיי מכיוון שכעת התעייפתי מלהמתין). מהרבה בחינות אני מרגישה בשלה לאמהות (ומאוד מאוד כמהה לה), אחת מהסיבות לכך היא שאני "תקועה" מבחינה מקצועית וכרגע עובדת במקום שאין לי בו עתיד ולכן חשבתי "לנצל" את התקופה הזו ע"מ להביא ילד לעולם ולאחר מכן לשוב בכוחות מחוזקים לבניית הקריירה שלי השאלה היא על מי מהבחורים הנ"ל אוכל לסמוך יותר שיהיה לצידי ברגעים קשים הנוגעים להבאת ילד ולגידולו (למרות שברור לי שהנטל העיקרי ייפול עליי וני מוכנה לכך, מה שמטריד אותי יותר הוא הצד הכספי), מי יהיה מחויב וקשור יותר לילד. במקביל אני עדיין מתלבטת לגביי הנושא המקצועי- האם עליי להמשיך ולחפש או באמת להתמקד כרגע בנושא של הריון. בן (בנימין) : 25 במאי 77 בני :22 בפברואר 71 ת.ל שלי 14 בנוב' 77 בשעה 1:40 לפנות בוקר, בה"ח תל השומר (לימור)

תשובה

האידיאל הוא הכל יחד במקביל: זוגיות, קריירה והריון זאת מכיוון שעד עתה לא זכיתי לאף אחד מאלו אבל מכיוון שאני יודעת שאני צריכה לבחור אז בעדיפות הראשונה הריון ובהמשך מה שיבוא קודם (זוגיות/קריירה)

nizanm

New member
אז מה את מצפה למצוא בין הכוכבים?

אם את משתוקקת לילד תחילה, וההמשך לפי מה יבוא - יבוא, אז למה את מחכה?

Shireen1

New member
תקשיבי חמודה....

עוברים עליך כרגע מעברים לא קלים בכוכבים. והרבה מהם! המעברים שהכי מדאיגים אותי הם הריבוע שנפטון עושה לשמש שלך והצמידות של פלוטו לירח. נפטון 90 לשמש יכול ליצור מצב שבו את מתעלמת מהמציאות ומשלה את עצמך באיזהשהו אופן. מסתכלת דרך משקפיים ורודים על הדברים. יש לך נטיה יותר מתמיד להיות מושפעת ממה שאנשים אומרים לך ומציעים לך ואת לא במצב טוב לראות את האמת הערומה. בנוסף לזה יש נטייה לחפש בריחה מהמציאות, וזה יכול לבוא בכל מיני צורות. אולי את רק רוצה ילד כדי להמלט מזה שלא מצאת את הזוגיות שאת באמת רוצה? פלוטו בצמידות לירח שלך פותח את הדלת של התת מודע שלך ומתחיל להוציא רגשות נסתרים. וקשים. דברים מהילדות והכל... בנוסף לזה פלוטו נמצא בבית 4 שלך, שזה הבית של המשפחה הקרובה והבית.... ומחטט שם גם בפצעים עמוקים. לדעתי אחרי שהמעבר הזה יהיה קצת פחות מדוייק, זה יהיה זמן טוב יותר להפוך לאמא בעצמך, כי בתחילת המעבר (עכשיו) פלוטו צריך לנקות את כל מה שקשור באמהות אצלך, ובהתחלה זה יהיה יותר קשור לאמא שלך, אבל אחרי שפלוטו קצת יירד מהירח שלך - זה יעשה אותך הרבה יותר נקייה ואמיתית בחווית האמהות של עצמך. זה מעבר מאד חזק שעושה סוג של אבולוציה רגשית. בנוסף לאלו מעבר אורנוס נמצא בדגים כרגע והוא עושה ריבוע מדוייק לנפטון שלך (שוב סכנה לאשליות)... לעומת זאת, ביוני 2008 הוא יעצר לך על הDC שלך. זה אומר יקירה שיהיה לך הרבה אקשן בכל מה שקשור בזוגיות. תהפוכות. אורנוס יכול להביא לך שינוי גדול ופתאומי במקום הזה של הזוגיות. ביוני 2008 אורנוס, בזמן שהוא יעצר, יפרד קצת מהריבוע שהוא עושה עכשיו לנפטון שלך ויעשה משולש לשמש שלך, וזה דבר חיובי ביותר שיכול לתת לך שינוי פתאומי לטובה והזדמנות טובה במקום הזה. אז מכל זה - אני הייתי מיעצת לך לנסות להרגיש לבד טוב טוב האם באמת הרעיון הזה של להביא ילד לעולם בזמן שאת בעצמך עוברת שינויים ענקיים רגשית הוא כלכך נכון עכשיו. סערת הרגשות שאת בטח כבר מרגישה עכשיו. שינויים חזקים ברגשות בין יום אחד למישנהו, ההוצאה של כאבים ישנים החוצה ועוד ועוד... בנוסף לזה מאדים בנסיגה נעצר כרגע על הMC שלך ויזנק משם כדי ללכת קדימה. מה שייתן לך הרבה אנרגיה במקום של הקריירה והמימוש העצמי. אפילו אפשרות לפירסום.... אז מכל הדברים שאני רואה במפה שלך הייתי מחכה עוד קצת כדי לראות לאן כל המעברים הענקיים האלו יקחו אותך... זאת העצה שלי... ויש עוד מעברים מדוייקים שקורים אצלך כרגע שאותם לא פירטתי כאן, אז באמת את עוברת מין מטמורפוזה פנימית. אני הייתי קצת מחכה ומנסה להרגיש טוב טוב האם זה באמת מה שנכון לעשות.

למעלה