שאלה

usandthem

New member
שאלה

שלום, יש לי בעיה. קיימתי יחסי מין עם כמה גברים בחיים, כך שניסיון בהחלט יש לי. אבל בעיה חוזרת משגעת אותי. אני יכולה להמשך לבנאדם בצורה מטורפת, לרוצת רק לגעת בו ולנשק אותו, ולחבק אותו ולהתחרמן איתו, ואני נהנת הכי בעולם. אבל ברגע שבו מגיע שלב החדירה, פשוט מתפוצצת לי "בועת העונג" ואני כביכול "מתפכחת", ז"א, אם הייתי לגמרי בתוך סערת הסקס, אני בשניות יוצאת ממנה. ואז אני כאילו מתחילה לחשוב על דברים אחרים, שקשורים או לא קשורים. או שאני מתחילה לחשוב אך ורק על מה לעשות כדי לענג את הצד השני, או שאני אמתחילה לחשוב על דברים שלא קשורים לסקס בכלל. ואז אני מגיעה למצב שבו אני שמה לב שאני עושה את זה, ומנסה ממש לחשוב על הבנזוג שלי ועל ההנאה שלי, והמחשבה הזו בורחת ממש מהר. ושוב אני חושבת על דברים אחרים, מה שגורם לי לא ממש להנות מהסקס עצמו.. :( יש לציין שאף פעם לא גמרתי מחדירה, ואני לא מוטרדת מזה במיוחד, כי יש לי דרכים אחרות להגיע לסיפוק וגם די הבנתי שזה לא משהו יוצא דופן. ועוד חשוב לציין, שאני לא מדברת על סטוצים - כי מעולם לא היו לי.. אני מדברת על גברים שהייתי איתם בקשר רומנטי שמעורב בו רגש.. אני יודעת שהבעיה היא בראש, אבל איך מטפלים בה? גם כשניסיתי "לפנק את עצמי" לבד שמתי לב שאני ממש צריכה להתרכז בלחשוב על הדברים הנכונים, והמחשבות ה"לא קשורות" כן עולות לי בראש שוב ושוב.. יש הצעות??

היי לך ../images/Emo13.gif

האם זכור לך מקרה שהייתה מעורבת בו חדירה, ושהיה לך לא נעים במיוחד, שהייתה בו טראומה מסוימת?

למעלה