שאלה...

MsUnderstood

New member
שאלה...

לא נותנים מאשרים לי בקשת ת"ש כי אני בקיבוץ(אם הייתי בעיר היו מאשרים)... להרוג את הקצינה שלא אישרה לי

MoRoSH11

New member
והיא עוד מעיזה להגיד לך לא?!

נו היא צעירה, למה את מצפהב כבר ועכשיו ברצינות- לא מבינה את הקשר לזה שאת קיבוצניקית?!

MsUnderstood

New member
ככה....

אני במינוס מטורף...ואין לי זמן לקחת הלוואה מהצבא כי עוד מעט אני משתחררת...אז נשאר לקבל מענק... עם המינוס שיש לי ולהורים שלי ,העובדה שאין לנו חסכונות(קיבוץ וזה),העובדה שאני לא יכולה לעבוד(קיבוץ קצת ישן-משוכורות לקיבוץ) נותנות לי את הזכות לקבל מענק מהצבא(וכל זה אחרי שקיבלתי מכתב מהקיבוץ שיסגרו לי את התקציב אם אני לא סוגרת את המינוס עד עוד כמה ימים). הטענה שלה היא שלא יקרה לי כלום אם יסגרו לי את התקציב(מאיפה יהיה לי כסף לקנות אוכל?!)בקיצור-זונה

moranka

New member
תבקשי לפנות לקצינה שמעליה.

אם את לא מקבלת מענה- תקבלי אותה. הטענה שלך יש בה צדק, את חייבת למצוא מקור הכנסה נוסף (חוצמזה שכדאי להפסיק לבזבז...) כדי לכסות את המינוס, תנסי להגיע עם הקיבוץ להסכם שיפרוס לך את החוב. אז מה אם את קיבוצניקית, הקיבוץ לא משלים לך את התקציב מעבר למשכורת הצבאית- דבר שמגביל אותך כלכלית ולא מאפשר לך אפילו להחזיר חלק מהחוב (המינימלי ביותר). אני מציעה לך לא לקחת הלוואה- אלא לבקש אישור העסקה, למצוא עבודה במשמרות ולהתחיל לעבוד. אם תקחי הלוואה- החובות בחיים לא ייגמרו.

MsUnderstood

New member
הקיבוץ לא מאפשר לי לעבוד בחוץ

אנחנו לא מופרטים...ולעבוד בשחור זה לא הולך.. זהו...שאני מקבלת מספיק כסף מהקיבוץ...אבל המינוס שלי ענק... היא טוענת שלקנות בגדים חמים לצבא(אני משרתת במקום גבוה בצפון שממממש קר שם)זה מותרות וכל מיני שטויות כאלו.. הוספתי מכתב אישי שמסביר שהקיבוץ שלי עוד לא עבר הפרטה ואנחנו לא מקבלים משכורות ככה שאני לא יכולה להוציא אישור מעסיק ולעבוד כי את המשוכרת מכניסים לקיבות בכל מקרה.. אה,וכמובן יש את המכתב מהקיבוץ שאני חייבת לסגור את המינוס אם לא סוגרים את התקציב,זה עדיין לא שיכנע אותה..

MoRoSH11

New member
לצבא לפעמים יש חוקים כאלה מטומטים

זה כמו שאני ביקשתי תשמ"ש ולא נתנו לי כי יש לאמא אוטו מהעבודה.

MoRoSH11

New member
תפני עם זה לגורם מעליה

ואם צריך תגיעי עד למפקד הכי עליון, כמובן שתעשי את זה נכון. בואנה זה כאילו היא אומרת לך את קיבוצניקית אין לך בעיה של כסף, ואם לא יהיה לך תקציב (כסף) אז תוכלי להסתדר. ממש זונה, טוב זה מה שקורה שאתה טחון

MsUnderstood

New member
הקטע אם להילחם על זה...

המשקית ת"ש עוד ניסתה אתמול לשכנע אותה,אבל ללא הצלחה...

MoRoSH11

New member
שווה ולו רק בגלל

שהיא פשוט מעצבנת אותי היא- המש"קית ת"ש אם כי מצד שני כבר לא נשאר לך הרבה בצבא, ואולי תוכלי לנסות לדבר עם הקיבוץ ולשכנע אותם שידחו לך בכמה חודשים את סגירת החוב

MsUnderstood

New member
זה לא המשקית..זה הקצינה..

המשקית תש בעדי...הקצינה לא מאשרת אחרי השחרור אני אקבל 200 שקל יותר ממה שאני מקבלת היום...לא הבדל משמעותי

MoRoSH11

New member
כן, ראיתי שטעתי

אחרי שכבר שלחתי 200 שקל מהקיבוץ או מהצבא?

Nipiy

New member
את צריכה להסביר למש"קית ת"ש את הדבר הבא

תסבירי לה כמו לילד מפגר. תורידי אותה לקרקע..(זה בגלל שהיא טחונה מנהלל חחח). תסבירי לה שאת גרה בקיבוץ ולקיבוץ יש חשבון בנק בתוך החשבון בנק יש חלק שרשום על שמך..עכשיו ל'חלק' יש קצת בעיות ת"ש הוא לא מסתדר עם דנה כמו שצריך, וברגע שדנה לא מסתדרת איתו טוב הרבה זמן לוקחים לדנה את 'חלק' והיא נשארת ענייה. חוץ מזה יש דבר כזה שנקרא מענק בזק..150 ש"ח במקום..תבררי אצל המש"קית ת"ש הקרובה לביתך. בהצלחה!

MsUnderstood

New member
המענק בזק לא ממש עוזר..

אני במינוס 5600...150 שקל זה לא מה שיציל אותי... ואני היום מקבלת מהקיבוץ+הצבא 1800 שקל אחרי השחרור זה יהיה 2000 שקל.... וכן,אני עדיין במינוס שאני מקבלת הרבה כסף...

MoRoSH11

New member
לא יודעת כבר מה להגיד לך

את פשוט במינוס מטורף, ואת כבר כנראה יודעת את זה. אמנם זה לא יציל אותך אבל זה גם משהו, ואת חייבת לדבר עם הקיבוץ שלך על זה.

למעלה