שאלה

שאלה

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5365 המחשב הזה אמור לסחוב c&C3 לדוגמה , כי לא רשום כלום עליו שהוא לוקח זכרון מהמחשב למשחקים כבדים . וכמה זמן מחזיקה סוללה של 6 תאים ?. תודה.

יאיר B

New member
dedicated graphic memory

זה אומר שהזיכרון של כרטיס המסך (128MB) יעודי עבורו בלבד. אם זה יריץ את המשחק חלק - אני לא יודע (זה תלוי בדרישות של המשחק). סוללת 6 תאים תחזיק בין שעה לשלוש וחצי שעות - תלוי מה עושים עם הנייד (איזה תוכנות ואיזו חומרה עובדת בו).

bar666xp

New member
אמור לעבוד ללא בעיה..

דרישות המינימום של המשחק... OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of Vista are not supported) CPU: 2.0GHz or high, or AMD equivalent, Vista - 2.2 GHZ RAM: 512 MB or more, Vista - 1GB RAM or more Disk Drive: 8x or faster DVD drive for retail SKUs, not required for digitally downloaded version Hard Drive: 6.0 GB or more of free space Video: GeForce4, ATI Radeon 8500 or greater (ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA Geforce 4 MX cards not supported.). Windows Vista - NVIDIA GeForce 6100 or ATI Radeon 9500 or greater. Labtop versions of these chipsets may work but are not supported. Sound: DirectX 9.0c compatible sound card Network, Internet Multiplayer: 2 players (no voice support) – 56 Kbps Internet connection; 2-8 players (with voice transmission) – Broadband-class connection עם הדרישה היא לGFORCE 4 אז לא רואה סיבה שלא יעבוד על GFORCE 8 חלש ככל שיהיה... אגב שיחקתי אותו על המחשב שלי לא בגרפיקה מקסימלית מין הסתם המפרט שלי לא כזה רחוק מדרישות המינימום שלו
אגב זה מסוג המשחקים שאין לצפות לשחק אותו הרבה זמן ללא חיבור לחשמל

maor78

New member
יריץ על הגדרות בינוניות

זה קצת פוגע בכיף של המשחק אבל עדיין תהנה ממנו.

maor78

New member
כמובן שהוא גם יריץ על מקסימליות

אבל בזמן שתשלח טנק אחד לקצה אחר של המפה תוכל ללכת, להכין קפה, לסיים אותו ואז אולי הוא יגיע לאן שרצית.

למעלה