שאלה... האם אני יכולה לעבוד כדיילת אויר אם אני לומדת 3 פעמים בשבוע? (ראשון, שלישי ושישי?)
מ מצליחנית מס 1 New member 4/1/08 #1 שאלה... האם אני יכולה לעבוד כדיילת אויר אם אני לומדת 3 פעמים בשבוע? (ראשון, שלישי ושישי?)
U uselessid New member 4/1/08 #2 לא . אל על לא ממש מתחשבים בשנה הראשונה לפחות ... את יכולה להיות דיילת קרקע במשכורת רעב אם את רוצה ...
לא . אל על לא ממש מתחשבים בשנה הראשונה לפחות ... את יכולה להיות דיילת קרקע במשכורת רעב אם את רוצה ...
G get well New member 6/1/08 #3 ???? משכורת רעב.. המשכורת של דיילות קרקע היא ממש לא משכורת רעב ואני מכירה דיילות שעושות 7 אלף בחודש... נ.ב המשכורת של דיילות אוויר לא הרבה יותר גבוה מקרקע והן צריכות לבזבז כסף בחו"ל על מחייה ולפעמים במקומות הרבה יותר יקרים מהארץ כמו ניו יורק ולונדון...
???? משכורת רעב.. המשכורת של דיילות קרקע היא ממש לא משכורת רעב ואני מכירה דיילות שעושות 7 אלף בחודש... נ.ב המשכורת של דיילות אוויר לא הרבה יותר גבוה מקרקע והן צריכות לבזבז כסף בחו"ל על מחייה ולפעמים במקומות הרבה יותר יקרים מהארץ כמו ניו יורק ולונדון...
U uselessid New member 6/1/08 #4 אולי באל על ... בלאופר לפי מה שאני יודע זה לא מציאה ... בלשון המעטה ...