שאלה

רות.

New member
שאלה

אני צריכה לעשות "ביצה" מלאכותית. זותומרת שהחומר יהיה שביר בזריקה. שיהיה דק. שיהיה קל לעיצוב (בתנאים ביתיים) וכמובן טכניקה שהביצה שלי תהיה חלולה. מכיון שלא מצאתי בנתיים חומר מלאכותי, אז הלכתי על חומרים אכילים כמו בצק פילו וניפוח סוכר, אבל זה פחות רצוי מבחינתי. מה אתם יכולים להציע? תודה מראש.
 
נראה לי ש...

מה שעתך על בצד דק מטוגן..(סטייל קובה)..למצוא צבע מאכל שיתן גוון של ביצה אולי הטקסטורה לא תהיה זהה...לא אמרת אםזה חשוב..אם את צריכה מתכון לבצק,תגידי:) ואפשר גם למלא בזה הפתעה:)) ואז זה יכול להיות נחמד בתצוגה של זה בכיתה!!
 
תחפשי באתר עוגות

יש אישה ביישוב עמק חפר, שהיא יוצרת במרציפן ונדמה לי שגם ניפוח סוכר לעוגות . אוליי היא יכולה לעזור לך.
 
למעלה