שאלה

nohooska

New member
שאלה

שלום, בקרוב אנחנו צריכים לבחור מגמות לתיכון, ואני נורא מתלבטת בין מוזיקה לתאטרון (מותר רק אחד מבניהם). אז.. אני רוצה לערוך השוואה בין זה לזה, תוכלו לכתוב לי מה עושים פחות או יותר במגמת תיאטרון? תודה, נועה. [[=

חחח שאלה מצחיקה.

קודם כול את צריכה לבחור את מה שאת באמת אוהבת. אם את מתחברת יותר לתיאטרון לכי על זה ואם את מתחברת יותר למוזיקה לכי על זה. במגמות תיאטרון בעיקר{לפחות אצלנו} עושים אימפרו,חימומים למינהם שקשורים כמובן לתיאטרון, מעלים מונולוגים-דיאלוגים מתוך מחזות שונים, לומדים על התיאטרון של פעם, על מחזאים מפורסמים,מתגבשים למגמה אחת,מעלים הפקות וכמובן שיש לך 2 בגרויות מעשיות ואחת עיונית. כמו כן אם את בוחרת בסופו של דבר במגמת התיאטרון רצוי לעשות מנוי בהיכל התרבות/מתנס/ משהו שמביאים הצגות חח כדי לראות כמה שיותר הצגות זה רק יעזור לך להתחבר יותר לזאנר, לדעת יותר לבקר וזה כמובן יעזור לך בבחינת הבגרות העיונית. בהצלחה

צול1

New member
אני הייתי באותה דילמה בזמנו

ובחרתי בתיאטרון. למה? לא יודע... הרגשתי קול או משהו שקורא לי לשם...

ketas

New member
הייתי שם ../images/Emo13.gif

וגם בחרתי בתאטרון. זה נראה לי כאילו מוזיקה הוא עבודה עם כלי נגינה, עם תווים, עם מקצבים... תאטרון הוא עבודה עם עצמך, ועם שחקנים אחרים. המכונה פה היא הגוף שלך, הקול, הבעות הפנים, הג'סטות... זה נראה לי יותר מענין. ואם קצת על מה עושים... השיעור מתחלקים (לפחות אצלינו) לעיוני ומעשי. בשיעור עיוני את עוברת על מקורות התאטרון, ז'אנרים, מרכיבי התאטרון. זה יכול להיות מרתק או מרדים, תלוי במורה. לשיעורים מעשיים יש מטרטת על- הדיאלוג או המחזה של סוף השנה, ובניהם הרבה תרגילים קטנים. אני אישית נהנית מכל רגע

למעלה