שאלה??????????..

שאלה??????????..

מי יותר נחמדה חביבה ואוהבת את הקהל שלה??????.. הא???... יעל בר זוהר או מיכל ינאי??????? מצפה לתשובות במקום האמיתי.

יעל ברזוהר מקסימה,וגם מיכלי,שאלה

מעניינת על פניו,נדמה כי מיכלי הרבה יותר אימהית

actress

New member
מיכל ינאי אין ספק../images/Emo70.gif

היא מותק ואני אוהבת אותה מאוד ואני גם מכירה אותה בתור בנאדם והיא אחלה של בנאדם.

שלדר

New member
ואם אגיד לכם ש,,,,,,,,,,,,,,,,,,,../images/Emo105.gif

אף אחת מהן לא נחשבת בעיני?{כשחקניות כמובן} ולא הייתי מתאמץ ללחוץ על השלט אפילו כדי לראות מישהי מהן? תסכלו אותי באבנים? איזו פרובינציאליות,,, ממש ביצה.

actress

New member
אם כל האהבה והערכה שיש לי למיכל אני

לא אסקול אותך אני רק אגיד שאיש איש ואמנותו יחיה, אבל בכ"ז אני אומר שמיכל ינאי היא שחקנית גדולה ואני מלווה אותה מאז "קשרים מצוירים" ו"האב" ועוד.. והיא טובה יותר מיעל ב.ז, יעל ב.ז זה רק החיקוי מיכל המקורית

ץץץץץ

New member
גם אני אגיב../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

אין לי ספק שמיכל שחקנית טובה יותר. אבל מה שכן, השאלה נראית לי מיותרת לחלוטין. כל אחת וההתנהגות שלה עם הקהל. אי אפשר להחליט החלטות ברורות לגבי מי יותר נחמדה. וכדי לעזור לכם להחליט מבחינת כישרון: קחו את "תשוקה" של בית לסין (עם מיכלי) ואת "מרי לו" (עם יעלי). אח"כ נוכל להתווכח.

violante

New member
ומכאן הדרך פשוטה מאוד...../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif

אף פעם לא אהבתי את מיכל ינאי או את יעל בר זוהר - משום בחינה שהיא. אבל התשבוחות ששמעתי מחברה שלי ומרבים אחרים על המשחק של ינאי ב"תשוקה", וממס´ פעמים שאני ראיתי אותה משחקת - אין ספק שהיא אוכלת את בר זוהר לארוחת בוקר. בתור שחקניות, באופן כללי, שתיהן ממש ממש לא משהו. למה אף פעם לא מדברים בפורום הזה על שחקנים אמיתיים??? violante

scarlet moon

New member
היי !

לדעתי את מיכל ינאי בהחלט אפשר להגדיר בתור שחקנית אמיתית. אני לא אוהבת את הדעה הקדומה הזו על אנשים.. זה שהיא היתה מנחה בערוץ הילדים לא סותר את יכולות המשחק שלה. וראיתי אותה בכמה מקומות שהיא משחקת משחק רציני, וגרועה היא בטח שלא.... מה לעשות, התחום העיקרי שלה זה מחזות זמר.. אין לי שום דבר נגדה. יעל בר זוהר זה כבר סיפור אחר.. היא התחילה בכלל בתור דוגמנית..ואז הפכה את הקריירה שלה לרב-תכליתית.. אז בסדר, אין לי בעיה עם זה. מי שאוהב אותה, שיאהב אותה. אבל הפואנטה היא שלא צריך לקבוע מראש "דעה קדומה" על שחקנים רק בגלל הרקע הקודם שלהם.. או למשל לקבוע שמחזמר יהיה גרוע רק מלשמוע את שמות השחקנים, כי זה לא בהכרח אומר.. אז נכון, "מרי לו" זה באמת לא איזה ´מסטרפיס´, אבל לקחתי את זה בהומור והצלחתי להוציא מזה את ההנאה... אין לי בעיה להיות בקורתית. הבעיה שאם נעשים ביקורתיים מדי מפסידים חלק מהכיף....... אבל זו כבר דעה אישית. טוב, אני אפסיק לבלבל לכם את השכל עם השטויות שלי...... בכל מקרה, שיהיה בכיף!!!

violante

New member
מסכימה בהחלט!!

דירי, ללא ספק "גשר" הוא אחד מהתאטראות הכי טובים בארץ היום - ושם יש לו את השחקנים המעולים:יבגניה דודיניה וסשה דמידוב. אבל אם כבר הפורום הזה שואל על בלונדיניות צעירות אז אני אתן לכם דוגמא של בולנדינית צעירה ואחת השחקניות היותר טובות בארץ היום: מיטל דהן!! אין ספק שלבחורה הזאת יש כשרון אדיר והמון המון אנרגיה על הבמה! (היא משחקת בקאמרי, למי שלא מכיר,ושחקה ב"חברות הכי טובות", "כטוב בעיניכם", ועוד). אבל העולם לא שייך רק לצעירים! (עוד משהו שהפורום הזה שוכח...) יש שחקנים מבוגרים מעולים בארץ - מעולים! שיש להם אנרגיה וכוח על הבמה לא פחות מהצעירים. במחזות זמר אין תפקידים למבוגרים? (אני מתכוונת מעל 55) violante

לא נכון

דיברנו דווקא על מבוגרים! לדוגמא - אני שיבחתי את עודד תאומי בגבירתי הנאווה וטריליאן אמרה שהוא לא משהו, ונפתח על זה דיון די ארוך... אלברט כהן היה מ-צ-ו-י-ן בתור בעל הפונדק, ויש עוד רבים וטובים...

scarlet moon

New member
../images/Emo13.gif

שאלה שלא קשורה... מי שיחק ב"עלובי החיים" מ-99´ את אנג´ולרא?... דרך אגב....... שחקנים מבוגרים במחזות זמר? ברור שיש. תלוי למה את מתכוונת במבוגרים.. גם אילנה אביטל נחשבת מבוגרת (ב"מרי לו".. היא היתה בין הסבירים שם..), ובכלל, יש הרבה מבוגרים במחזות זמר (בעלובי החיים יש את ז´אבר, ולז´אן, הזוג תנרדייה... לא חסר..) ...

trilliane

Well-known member
מנהל
תשובה: שי חדד. הוא היה טוב למדי ../images/Emo13.gif

לוסינדה

New member
תשובה

אם השאלה מי יותר נחמדה ואוהבת את הקהל שלה, אז קצת קשה להחליט כי שתיהן עושות הצגה של " אנחנו מאוד אוהבות את הקהל שלנו ומתות על ילדים בעיקר" אבל מבחינת משחק אף אחת מהן לא שחקנית משהו, אבל בטח ובטח שמיכל ינאי משחקת יותר טוב.

scarlet moon

New member
../images/Emo3.gif

מאיפה את יודעת שהן עושות הצגות.........?... אולי הן באמת אוהבות את הקהל שלהן?

KM-AIR

New member
חשבתי על זה...

לדעתי השאלה לא ממש מנוסחת טוב, מכיוון שכל אמן, וזה לא משנה מה הוא עושה, אוהב את הקהל שלו-באשר הוא. אם אתם בתחילת הדרך, הכמיהה לקהל בוודאי מוכרת ושזה סוף סוף קורה- אי אפשר שלא להעריך את זה. ולכן לדעתי: "אוהבת את הקהל שלה" זה לא מדוייק, כי זה עניין של מצב רוח. כשיש מצב רוח טוב- אז סבבה עם הקהל, חתימות וכו´. כשאין מצב רוח- "אין כוח לאנשים האלה". לא יצא לי להכיר את מיכל באופן אישי למרות שעבדתי איתה בתכנית למרות שהיא מקצועית ולוקחת את העבודה שלה יותר ברצינות. אני חושב ששתיהן נתונות למצבי רוח מדי פעם לפעם (וזה מאד טבעי)- לכן שתיהן שוות בקטע הזה.

למעלה