שאלה

זופת1

New member
שאלה

היי, אני נמצא בקשר עם בת זוג שלי כשנה. יש לה ילדה מתוקה. הכל נפלא עד שזה מגיע ליחסי מין. בהתחלה חשבתי שזה סתם כי בת זוג חדשה ולומדים להכיר אחד את השני. שנינו מאוד פתוחים ונהנים מסקס! אבל כאשר זה מגיע לחדירה אני לא מרגיש כמעט כלום. אחרי אקט של 20 דקות זה מגיע לאיבוד זקפה או שכואב לה בגלל שנרתיק יבש. חשבתי שיש לי בעיה, אבל אני מרגיש ממש טוב כאשר אנחנו עושים את זה ללא חדירה. חקרתי את הנושא ושאלתי אותה לגבי הלידה שלה. היא סיפרה שלידה הייתה מאוד קשה. כנראה שזה גורם לחוסר חיכוך. האם היה למישהו/י ניסיון עם בעיה דומה ואם יש פתרון לבעיה כזאת? תודה מראש!

תמי ו

New member
כמה רעיונות-

לא הצלחתי להבין ממה שתיארת אם הבעיה היא חוסר חיכוך (כלומר- גמישות או פתיחות יתר של הנרתיק...? ), או יובש? בכל מקרה, לכל אחד מהמצבים יש פתרונות. אם יש בעיה של יובש- אפשר להשתמש בנוזלי סיכה למיניהם, ויש בשפע בבתי המרקחת. לגבי החדש של רפיון שרירי הנרתיק- זה לא מצב נורמלי לאחרי לידה (כמה זמן אחרי...?). מה שיכול לעזור זה פיזיותרפיה לרצפת האגן, ממש כמו שמחזקים שרירים אחרים... (יש פיזיותרפיסטיות שמתמחות בתחום הזה-אני ממליצה לפנות...). בהצלחה. ושוב, אני לא יודעת כמה זמן עבר מהלידה...אבל אם היא במקרה מניקה את הילדה שלה- זה גם יכול להיות גורם ליובש נרתיקי.

למעלה