שאלה

endomysi

New member
שאלה

האם זה נכון שלפני שנה בערך החליטו להקת פייב להתאחד ועשו על זה מסיבת עיתונאים ??? או שזה סתם שמועות שתמיד יש כאלה בעיתונות???

dor307

New member
נכון ביותר

ואפילו היתה לנו נציגת שם:שחר בעבר מנהלת פורום פופ,כיום החיילת היחידה שמכירה את כל השירים של באסטד והנה הרשימות שלה ממסיבת העיתונאים ההיא. אך הסוף היה עצוב ולפני חצי שנה בערך יצאה הודעה שהחבר'ה לא היסתדרו בינהם וויתרו על הקאמבק,נשארו עם חצי דקה משיר חדש שהם פרסמו במיספייס שלהם.

endomysi

New member
דור

מה השיר החדש שפירסמו? זה אומר שלא יהיה איחוד אף פעם?

dor307

New member
7 days נדמה לי

ולא יודע אם אף פעם לא יהיה,אבל נכון למה שידוע היום-אין איחוד.

Dana Mi

New member
וואו, הזכרת לי נשכחות עכשיו....

אני זוכרת שאפילו שמו את זה בעמוד הראשי של תפוז.. מעניין מה קורה איתה..

dor307

New member
לא יודע,אבל אני מקווה שהיא נכנסת לפה לפעמים

ותקרא שסוף סוך הצלחתי להירשם למיוזקמסטארס! (מי שרוצה גם להירשם אני אשלח לו קישור)

DesertRose7

New member
פשש.. סחטיין עליך

אתם הרי יודעים שאני קוראת פה כל מילה (אין לי ממש זמן או מה להגיב)(או שאני סתם מתביישת) היי היי, עד באסטד! סתם סתם אהבתי את העקיצה
כיום אני עושה 10 4 בפאנן מוחלט בחרמון וכיף נורא משליטה ביד רמה את המוזיקה שלי בעמדה ודור- עכשיו נראה לי באופנה זה הבלוגים שמעלים אלבומים שלמים אליהם , זה פשוט מעולה! האייפוד שלי מתעדכן ככה מהר מאוד. וואו כמה שאני מתגעגעת לדבר עם אנשים על המוזיקה הזאת ושהם יבינו אותי.. וכמה שבא לי על הופעה של הספייס גירלסססססססס

dor307

New member
זה אותו דבר הבלוגים והפורמים...

גונבים לינקים אחד מהשני... יש את כל הקהילות הסגורות ששם הדברים באמת דולפים,איזה חודש לפני היציאה שלהם

DesertRose7

New member
מיוזיקמאטרס ממש מהיר בדליפות

אני לא יודעת מתי נרשמת אבל תשים לב לאט לאט שדברים מגיעים לשם הרבה לפני יציאה לחנויות כנ"ל גם בSoundfiends

למעלה