שאלה

The Prospect

New member
שאלה

יש לציין קודם שראיתי אולי פרק אחד מהסדרה המוציירת של קלואון וורס, ויש מצב שאני אומר משו לא נכון. השאלה היא כזו - העניין שאסאז' וונטרס הופכת לסית', כהאפרנטיס של דוקו לא קצת פוגע ברול אוף טו? הרי במצב הזה, יש לנו מאסטר, אפרנטיס, ואפרנטיס.

Kalimac

New member
../images/Emo45.gif

כן, היא מעולם לא הייתה סית' באמת. זה שהיא קראה לעצמה סית' לא הפך אותה לאחד מהם. היו המוני ג'דיי אפלים בכל הזמנים, אבל מעטים מהם היו סית'.

The Prospect

New member
אז עוד שאלה, הפעם על KOTOR =0

אחרי שסיימתי את 1+2 לפני די הרבה זמן, החלטתי לשחק עוד פעם,אבל הפעם לגמור את המשחק בפאת'ס שונים.. בכל מקרה, הגעתי לג'דיי אקדאמי, סיימתי את מבחנים 1+2 והגעתי למשימה השלישית, ללכת למהרת הסית', אבל כשאני מגיע למה שאני זוכר המהרה, שביל גדול שבנוי מעצמים גבוהיים, ודלת גדולה שמובילה למהרה, זה אומר שבלתי אפשרי להיכנס. מה אני עושה לא נכון? =0

Kalimac

New member
ובכן../images/Emo58.gif

היית כבר בחורבות איפה שג'והאני נמצאת? עשית כל מיני משימות צדדיות? דבר עם הצוות שלך, ועם המקומיים, ומצוא תמצא את התשובות... יהא הכוח איתך.

The Prospect

New member
שלח בלי תוכן :/

בכל מקרה, טודע, רק שאני כבר לא'דע איזה עוד משימות יש=0 עשיתי את המשפט ההוא, מצאתי את הדרויד, והרגתי את המלונדרנים, למרות של מצאתי את המנהיג, ואני לא זוכר איזה עוד משימות יש =0=

למעלה