שאלה

שאלה

אני רוצה לקנות משהו בשביל לפנק את החבר שלי... הייתי בחנות, אבל הדברים היחידים שהציעו לי זה שמנים למיניהם (לא כל כך מעניין), או טבעת שהוא מלביש עליו לגירוי הדגדגן (יותר בשבילי מאשר בשבילו). למישהו יש הצעה?

Master Stav

New member
הצעות

1. טבעת הגירוי משמשת כמעכב שפיכה כך שהיא גם בשבילו ( יש שיגידו ) 2. את יכולה לקנות סט של אזיקים לרגלים ולידיים מבד ואלקרו ולשחק במשחקי חוסר אונים .... כאשר הוא "חסר אונים" ואת מתעללת בו בפינוקים 3. מה לגבי ערב רומנטי בספא ? תרצי דברי איתי יש לי חברים בתל אביב

חופ שיה

New member
לדעתי גבר סטרייט

שאינו מפיק הנאה מהערמונית שלו - אין לו מה לחפש בחנות אביזרי מין. כל שאר ההמשחקים זה כמו שהוצע לך , שמנים , קוק-רינג למינהם וצעצועים רוטטים לשימוש עם הבת זוג. אני הייתי קונה לו (ולך) באט פלאג רוטט. :)

Master Stav

New member
לטעמי את טועה .....

כמי שהיה בעלים של חנות סקס במיתחם דיזינגוף שנתיים מחייו ןכמי שהיה בעלים של PEEP 10 שנים מחייו ... מכיר הרבה מאד גבריםשהגיעו לחנות למצוא דברים שיעשו להם שמח החל מצעצוים לתחום הגמירה המשך בצעצועים לעיכוב השפיכה המשך בצעצועים לחיזוק הזיקפה עמו כן אכן צעצועים אנאלים , משחקי S&M ועוד ..... אדם עם ראש פתוח יכול להפיק הנאה מרובה מדברים פשוטים לכאורה והנה דוגמא פשוט ...רוקט פוקט הויברטור הנימכר בעולם יכול להיות עונג בל יתואר למי שיצמיד אותו לאיזור החיץ בין הנקבים של הגבר או בנקודת חיתוך העורלה ואפילו בפטמות ..... ראש פתוח הוא שם המשחק ...

חופ שיה

New member
עדיין, המבחר עבור הגברים

שאין להם עניין עם ערמונית ו/או S&M (להגדרתך: "גברים עם ראש פתוח" - לי יש בעיה עם המילים האלו- שהרי זה לא רק עניין של ראש פתוח זה עניין של טעם והעדפה) ושלא מגיעים לחנות סקס בגלל בעיות מיניות כאלה ואחרות כגון : עיכוב שפיכה, אביזרי גמירה, חיזוק זקפה וכו' קטן מאוד ומסתכם בג'לים לליקוק, נוצות ושאר רוטטים חיצוניים שלניסיוני ולידיעתי לא כל גבר אוהב. (לא כולם אוהבים רטט על החיץ בין הנקבים - היו כאלה שאמרו שזה רק הורס להם את ההנאה והיו כאלה שזה לא הזיז להם לכאן או לכאן)

Master Stav

New member
סדר שיהיה פה ../images/Emo13.gif

יש כאלו ויש כאלו .... וכמי שהיה שם לתת את השירות בואי נאמר שיש לי את היכולת לעשות סטטיסטיקה .....קצת יותר נכונה אני א מגדיר אנשים עם נטיה לךמשחקי S&M כעל ראש פתוח....אלא שאותם משחקים יכולים לבוא בחשבון כחלק ממשחרים של אנשים עם ראש פתוח ....( הנה תרגמתי בגוף הסרט) לגבי בעיות.... חיזוק הזיקפה ...יכול להיות עסק מאד חביב למי שרוצה עוד מיחסי המין שלו כך גם לגבי מאריכים רוטטים, כך גם לגבי רוטטים למיניהם, כול שכן ויברטורי אונן ( וגינה מסייבר סקין) ועוד ... אלו שמגיעים לחנויות סקס לחפש מעכי שפיכה ושאר דברים לא בהכרח סובלים מבעיות ... חלקם פשוט רוצה לענג את בת/בן הזוג שלו עוד ... ומעוניין לשפר את ביצועיו על פי הבנתו ומתוך העונג שלו/שלה גובר העונג של אותו לקוח ....

Cגלית

New member
אני הייתי ממליצה על

אבקת ליקוק, יש בטעמים, אני אהבתי את הדבש, זה מגיע עם נוצות נעימות שאיתן את מפזרת את האבקה.

למעלה