שאלה

• פותח הנושא sibi
  • פורסם בתאריך

sibi

New member
שאלה

שלום! הבן שלנו -בן שנתיים וחמישה חודשים- מטופל מזה שלושה שבועות אצל קלינאית תקשורת עקב בעיות בהבעה (מבין המון, מדבר מעט ובשפה פרטית לחלוטין). הקלינאית (בחורה מקסימה שהוא מאוד אוהב ומשתף פעולה מאוד יפה) הציעה לקחת אותו לאבחון רפוי בעיסוק בגלל חוסר שליטה בעוצמת התנועות (ויסות תחושתי?) וקצת בעיות במוטוריקה עדינה. בעיקרון אני מסכימה איתה לגבי הצורך, השאלה היא האם לא יכול להווצר עומס של טיפולים, דמויות מטפלות וכיו"ב? אני יודעת שהטיפולים הם בעצם משחקים ואני חושבת שהוא מאוד נהנה, אבל בכל זאת (מנהג פולני - אם אפשר לדאוג אז למה לא...) תודה סיגל

עטרה ב ט

New member
לדאוג זה טוב ../images/Emo8.gif

זה נורא תלוי בילד. אם הוא אחד כזה חברותי שבאמת נהנה מהפגישות וככה, אז אין שום בעיה. אם הוא אחד כזה שקצת קשה לו ליצור קשרים וקשר חדש מאוד מעמיס עליו אז עדיף לחכות עם הטיפול ריפוי בעיסוק. בכל מקרה הוא עוד מאוד צעיר ויש עוד זמן לכל הטיפולים. אם את ממש מודאגת חכי עוד כמה חודשים ואז תתחילי (וגם תתחשבי בתורים שיש באזור מגורייך, אם אבחון היום אומר קבלת לטיפול בעוד חצי שנה, אז לכי על זה עכשיו
).

וגם

לפעמים אפשר ללכת ולקבל שעורי בית - זאת אומרת כמה רעיונות ורמזים לדברים ומשחקים שניתן לעשות בבית בכיף. ולחזור למעקב במידת הצורך. טל

sibi

New member
תודה רבה

תודה על התגובות. אנחנו נלך לאיבחון ונראה...

למעלה