שאלה

שאלה

באחת היצירות שלי המוצגות כתוב שיש 2216 צפיות ואילו 1808 דירגו. הפער הוא 304 כיצד זה יתכן שהשקלול הסופי הוא שניים וחצי כוכבים בעוד שאצל אחרים כאשר המספרים בסביבות המאה או מאתיים עם פער (באחוזים)דומה - השקלול גבוהה יותר. זה נראה הזוי ולא ברור. האוכל לקבל התייחסות לשאלתי זו?

עוד חיצים?

ממש נשאתי חן בעינייך. יש עוד כמה חיצים? למה להסתתר מאחורי קונטרול ואלט? הייתי מעדיפה לפנות אליך בשמך. רפאלה. לידיעתך. אתמול היתה כניסתי לפורום למרות שהציור הראשון שלי נכנס לתחרות בתחילת נובמבר. מעניין כמה כניסות יש לך? מה מניע אותך? אילו כעסים יש לך עלי? האם החלטת שאהיה שק האיגרוף שלך? לכל דבר יש סיבה. גם את זה אקבל באהבה. יום נפלא, חייכני וללא מירורים שיהיה לך. רפאלה

גאון הדור קונטרול אלט

אני מנסה לקלוט אותך ולמרות שאני מאמינה שאתה טוב מיסודך אתה גורם לי לפקפק באמונתי. למה אתה שולח חיצים? ועוד חיצים מורעלים?! האם פגעתי בך בדרך כלשהי? מה הזעם הזה? אתה מכיר אותי? אתה יודע מי אני? אתה יודע מה עבר ומה עובר עלי? האמן לי שלא היית מתחלף איתי בעשירית האחוז הבודד האחד..

control alt

New member
אולי 1808 אנשים דרגו את יצירתך

אולם אין לך דרך לדעת בכמה כוכבים כל אחד דרג אותך. אם הניקוד נמוך אזי כמות המדרגים העצומה לא תעלה לך את הציון. שיהיה לך יום קסום, ואני שמח שהיקום לצידך.

ברכות ותודה לקונטרול אלט

תודה על תשובתך. תודה ליקום. תודה לך שאתה חלק מהיקום. תודה שזכיתי להתייחסות שלך ולא משנה מה טיבה. שיהיה לך רק טוב. אני מאחלת לכל היקום את הטוב שבטוב. כל אדם נולד ביסודו כטוב ועל כן הוא ראוי לברכות. ברכות גם לך.

תתפלא לשמוע

הרוב המכריע הצביע לי בדירוג גבוהה. אלה שמנסים לחבל דירגו כמו שאתה ציינת. זו מלחמה מיותרת. אין פה הגינות. אני עכשיו אדישה לחלוטין. היה שלום, מר טוב לב.

כפי שכתבו כאן

אם מספר גבוה של מדרגים נתנו ליצירתך דירוג נמוך, הדירוג אכן יהיה נמוך למרות שיש לו הרבה מדרגים.

למעלה