שאלה....

Mandy18

New member
שאלה....

היי רותי, סתם שאלה שחשבתי עליה כמה זמן. האם הגלגול האחרון הכי משמעותי לגלגול הנוכחי, או אפילו גלגול ראשון עדיין יכול להיות משמעותי לגלגול הנוכחי? הכוונה שלי, שהאם השיעורים או התיקונים שאנחנו צריכים לבצע, האם הם באים מהגלגול האחרון בעיקר, או התיקון יכול להגיע מאיזשהו גלגול והוא עדיין יהיה משמעותי לגלגול הזה... תודה...

רותי 11

New member
אין קשר לסדר הגלגולים

לא מה שהוא האחרון הוא הכי משמעותי וההפך ואני יכולה לתת נסיון מעצמי, אחד הגלגולים המשמעותיים שלא הצלחתי להתגבר עליהם זה דווקא מתקופת אטלנטיס וזה היה לפני עשרות אלפי שנים.

benhashitin

New member
ואפרופו גלגולים

רותי האם את יכולה לספר קצת מנסיונך האישי בשחזור גלגולים? והאם ידוע לך מנסיונך האישי בטיפול באמצעות שחזור גלגולים, שתהליך זה אכן תרם לשינוי משמעותי למי שעבר אותו. אני בנאדם פרקטי מאוד, אני אמנם אוהב לקרוא ולהחכים, אבל מבחין בין "תיאוריה" לבין פרקטיקה מנסיון אישי. לכן מאוד מסקרן אותי לדעת מתוך "סקירה מהשטח" איך זה משפיע הלכה למעשה. יום טוב לך ולכל המשתתפים אני נהנה מאוד מהפורום ומהגישה שלך

רותי 11

New member
benhashitin אני יכולה לספר

על מקרה מאוד מעניין שקרהל י עם מטופלת היא באה לפתור את בעיית האובססיה שלה לאוכל, במקרה שלה הספיקו שני מקרים והבעיה נפתרה לה למרות שזה היה סיפור מאוד מאוד מרתק ומעניין שקצרה היריעה מלהכיל אותו כרגע. אבל זה היה מקרה שאפילו לי עברו צמרמורות ממנו היתה שם סגירת מעגל מאוד מרתקת עם הבן שלה היא הייתה אז בהריון שלו, והמעגל נסגר עוד לפני שהוא נולד ככה שהוא הגיע לעולם לאמא רגועה יותר. אני יכולהל ספר למשל על י ועל הבן שלי הבכור עשיתי שחזור יותר נכון עשו לי שחזור זה היה בתקופה שלמדתי את זה, והסתבר שהבן שלי הלשין עלי לשלטונות זה היה בתקופת ציד המכשפות והוא הסגיר אותי והעלו אותי על מוקד, זה משהו שלא היה אמור לקרות שם והיה צורך בתיקון נשמתי - כמובן שאת התיקון עושים תוך כדי השיחזור ובאמת מאז שמתי לב שאיכות הקשר שלנו השתנתה לטובה. היה פחות מתח בינינו והייתה יותר אהבה וקבלה בכל אופן מהצד שלי אף פעם באמת לא שאלתי אותו אם הוא חש משהו שונה. כמובן שיש עוד המון סיפורים מעניינים שעזרו לאנשים. גם הגיעו אלי אנשים מאוד סקפטיים שלאחר שחוו את זה הבינו דברים וראו אותם בצורה אחרת והחיים שלהם השתנו בעקבות כך כמובן שהם השתנו בהתאם לבעיה שהם באו לפתור. וזה לא פתר את כל בעיות החיים שלהם.

למעלה