שאלה

ors211

New member
שאלה

סיימתי לשדרג את האקדמיה (רמה 20 ) אני יכול להרוס אותה ולנצל את השטח למשהו אחר ? ואהם יש עוד מבנה שאני יכול להרוס אחרי שסיימתי איתו ?

kiko91

New member
כן

אתה גם יכול להרוס את ה פאלאס\רזידנס, אמבסי, בלאקסמיט וארמורי. לא בטוח לגבי ה hero mansion, עדין לא ניסתי להרוס אחד.

champ123

New member
אבל אם זה קאפיטל אז

הפאלאס נותן אחלה הגנה ואם זה בכלל כפר משנה אז יכבשו אותו בשנייה לא?

kiko91

New member
הוא שאל מה אפשר להרוס

הוא לא שאל מה כדאי להחזיק
וגם, אם מישהו רוצה לכבוש לך את הכפר, זה באמת לא משנה אם יש לך רזידנס רמה 20 או 0, אתה צריך להשיג הגנות שיעצרו אותו. בפאלאס, נדיר שיתקפו אותו, אבל בכל מקרה צריך לעשות קצת מקום בשביל לבנות שדות לרמה 19.

champ123

New member
חח ת'אמת נכון...=]

אבל עדיף כבר להחזיק רזידנס כדי לא פשוט לתת להם את זה בתור מתנה לא? וכמה מחסנים צריך לרמה 19? אני כבר מפנה מקום לרמה 18 :]

kiko91

New member
אם אתה יודע שאתה הולך להפסיד את הכפר...

אז לפחות הקטס שהוא שלח עליך יהרסו משהו אחר, שזה ביניין אחד פחות בשבילו. אבל כבר יותר עדיף לעשות את זה, אם אתה בטוח ב100% שאין לך אפשרות להגן, פשוט תהרוס לעצמך את ה cropfields, אם אתה מפסיד את הכפר, לפחות תהרוס לשני כמה שיותר
ככה אתה מסדר לו מתנה. :) ורמה 19 זה 12 מחסנים + 3 מחסני אוכל, זה משאיר לך מקום ל MB + עוד 4 מבנים אחרים. [אני הייתי הולך על barx, stable, bakery, grain mail]

tgili

New member
לי יש שדות חיטה שלב 19

לקח אחושרמוטה הרבה זמן להגיע אליהם בשום פנים אל תהרוס את הארמון או הרזידנס. קודם כל מבנים שאחרי שסיימת איתם אתה לא צריך אותם יותר זה ארמורי בלקסמית' ואקדמיה, את השאר אתה צריך כדי להשתמש פיזית במבנה. אני כדי להגיע לשלב 19 במכרות חיטה ויתרתי על הבאראקס, סטייבלס, סיג' וורקשופ, כל משפרי התפוקה (2 של החיטה, אחד של העצים הברזל והחימר), בקיצור נשארתי עם מיין בילדינג, שוק, ארמון, הירוז מנשיון ואחרון חביב היה הטורנמט סקואר (כי לוקח הרבה זמן לבנות אותו והוא כבר היה בנוי היה חבל להרוס) כל השאר היו מחסנים וגראנריס...

kiko91

New member
כמה זמן לקח לך להשלים הכל ל19?

וגם כפרים היו לך באותו הזמן?

ors211

New member
תוספת ?

הריסה של מבנה היא שלב שלב כלומר משלב 20 ומטה לא מכה אחת ?

kiko91

New member
כן, אבל..

תבקש מחבר להרוס לך אותו עם קטס, יותר מהר. רק תזכור להוציא משם חיילים לפני

ors211

New member
יש לי כמה כפרים אני

יכול לעשות את זה לעצמי ? כלומר לתקןף מכפר אחד תשני ?

למעלה