שאלה

שאלה

יש לי מאפקס ונוס,מה אפשר לעשות כדי שהטמטם השמאלי יהיה "צף",זאת אומרת שיהיה תלוי על הסטנד של הקראש?

pitamarliz

New member
...

לשאלתך, אתה צריך לקנות קלאמפ (מין תופסן דו צדדי שתופס את הסטנד של הקראש בצד אחד ומחזיק את התופסן-טמטם בצד שני אבל לידיעתך, לא זאת הכוונה לרוב בטמטם "צף" טמטם צף זה טמטם שאין ברזל בתוכו, כמו ברוב המערכות למתחילים כלומר ההולדר (תופסן) של הטמטם לא נכנס לתוך התוף עצמו תקנו אותי אם אני טועה

Sh3lop

New member
נראה לי שטמטם צף...

זה טמטם שלא קדחו בעץ כדי להכניס ברגים ללאגים... העץ שלם.. הלאגים ארוכים וברגים משני הצדדים של התוף מתחברים ישירות אליו וזה מה שמחזיק בעצם את העורות ואת הרימ. וזה אומר גם שהחיבור לטמטם לא נכנס לתוך העץ.

Crazy Diamond85

New member
התחלתי לכתוב על זה בהרחבה...

ואז נזכרתי שמעולם לא נתקלתי בטמטם שהוא freefloater אלא רק סנייר, אז לא רציתי לכתוב על משהו שאני לא בטוח בקיומו... :)

DiamonDbikeR

New member
טמטם צף

זה טמטם שכולו מהדהד כשנותנים מכה.. זאת אומרת שלא רק העור מהדהד אלא כל התוף. זה נותן סאונד שונה, יותר פתוח, פחות עצור.. הטמטם לא יהדהד אם הוא יושב על סטנד שמתחבר לבייס דראם כי הבייס דראם מאוד יציב. אבל אם הוא יתחבר לסטנד מצילה או סטנד טמטמים או כל סטנד אחר עם רגליים, אז התוף כן יהדהד כי העמוד של הסטנד גמיש, כאילו, הוא לא מתעקם.. זה יותר דומה לעץ שזז ברוח מצד לצד, רק שהסטנד זז הרבה פחות מהעץ.. אצלי הפלור צף, וזה ממש מורגש, והטמטמים יושבים על סטנד שנכנס לתוך הבייס דראם, ופשוט שומעים את ההבדל.. בקיצור מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את הטמטם לסטנד של המצילה בעזרת קלאמפ לטמטם..

Tower of POWER

New member
פשוט מאוד

2 אופציות לפנייך. זה תלוי איזה גודל הטומים שלך. אם יש לך 12" ו13" הייתי ממליץ לך לקנות הולדר בודד וקלאמפ ולתפוס את ה12" על הסטנד. אם יש לך טומים יותר קטנים אז אתה יכול לקנות רק קלאמפ ולחבר את ההולדר הקיים שלך לסטנד ובכך יהיו לך שני טומים על סטנד מצילה.

drums123

New member
איזה סטנד יכול להחזיק הולדר של פרמייר (לדוג')

פלוס טום 10,12"? ועוד מצילה..?

Tower of POWER

New member
כל סטנד מאסיבי

החוכמה היא לא לפתוח את הרגליים של הסטנד בצורה מוגזמת, אלא עם טיפה מחשבה. ברגע שאתה פותח את הרגליים ממש עד הסוף הוא יתנדנד.

drums123

New member
תכלס הסטנדים שלי לא יחזיקו חצי מזה אפילו

צריך איזה פרל, טמה או דידאבליו לכזו מסימה..

Zilberdrum

New member
שמע

לפי מיטב ידעתי, טמטם צף או תוף צף בכללי זה לא רק טמטם שתלוי מהסטנד של הקראש. כי זה לא עושה שום הבדל- תפוס לסטנד, תפוס לבייס, תחשוב על זה שהטמטם עצמו עדיין יושב על משהו שיושב על משהו שאי אפשר ממש להזיז אותו. הרעיון של טמטם שצף, זה שעל הרים של התוף מגיע פריפלואוט כזה, יעני חיבור חיצוני שהטמטם נח בתוכו. ככה התוף מהדהד חופשי לא משנה מאיפה הוא בא, כי שומדבר לא סוגר עליו. יעני- כזה http://www.gibraltarhardware.com/index.cfm?fa=partsmain&curcat=2&bnd=11&cid=103&sid=448&pid=1793 לא יודע אם בדיוק אבל זה הרעיון (גם לא זוכר אם קוראים לזה פריפלואוט אבל אני זוכר מישהו שהתייחס לזה ככה בעבר, באתר של גיברלטר קוראים לזה טום סספנשן סיסטם)

pitamarliz

New member
מסכים עם זילברדראם

או לפחות זה גם מה שאני מכיר וקורא לו טמטם "צף" לרוב מוקף לפחות בחלקו במין חישוק כמו בתמונה וזה מה שתופס אותו במקום עמוד שנכנס לתוכו

הא אז יש לי טמטם צף ../images/Emo6.gif

ואפילו לא ידעתי

למעלה