שאלה מה משמעות הפסוק: "צנה וסחרה אמיתו.."? בתודה
ח ח י י ם 2 New member 4/12/07 #3 שאלה נוספת אם אני שותה קפה או כל משקה לצורך העניין ואני שותה בנחותא כלומר תוך כדי קריאה נניח האם אני צריך לברך על כל לגימה (בהנחה שיש הפסקה מסויימת בין הלגימות) בתודה.
שאלה נוספת אם אני שותה קפה או כל משקה לצורך העניין ואני שותה בנחותא כלומר תוך כדי קריאה נניח האם אני צריך לברך על כל לגימה (בהנחה שיש הפסקה מסויימת בין הלגימות) בתודה.
A asaf2000 New member 4/12/07 #4 תשובה נוהגים לאכול מאכלים שמטוגנים בשמן (סופגניות, לביבות) בחנוכה לזכר נס פך השמן. לגבי הקפה אתה מברך פעם אחת לפני הלגימה הראשונה וזהו.
תשובה נוהגים לאכול מאכלים שמטוגנים בשמן (סופגניות, לביבות) בחנוכה לזכר נס פך השמן. לגבי הקפה אתה מברך פעם אחת לפני הלגימה הראשונה וזהו.
א אופירA New member מנהל 4/12/07 #7 "אמונת ה' תסובבהו ותצרהו (תשמרהו)" צינה - כמו מגן. סוחרה - לבוש ברזל שעוטף סביב הגוף סחור סחור. אמיתו - מפרש התרגום במשמעות "אמונתו". אמונת ה' היא מגן ומשמר לאדם.
"אמונת ה' תסובבהו ותצרהו (תשמרהו)" צינה - כמו מגן. סוחרה - לבוש ברזל שעוטף סביב הגוף סחור סחור. אמיתו - מפרש התרגום במשמעות "אמונתו". אמונת ה' היא מגן ומשמר לאדם.