שאלה...

Tooolip

New member
שאלה...

אני רוצה להתחיל לראות המשרד, ואני מתכוונת לעשות זאת על ידי "קבלת מתנות" מהאנטרנט. הבעיה היא שאני לא מוצאת תרגום לעונה השניה, ובגלל שקשה לי בלי תרגום אני שוקלת לוותר על הצפיה בסדרה. ידוע לכם על תרגום לעונה השניה או לפחות על תרגום בתהליך, שאני אדע למה לצפות?

dan the man

New member
בעקרון

אין תרגום לעונה השנייה אבל אני יודע שיש מישהו בצוות המתרגמים של טורק שעובד על זה אבל בגלל שכל האנרגיה הולכת על תרגום של הפרקים היותר חדשים אז זה מתקדם דיי לאט

mikmik000

New member
אז ככה..

נכון לעכשיו כמו שדן אמר כן מתגרגמים את העונה השניה, אבל התרגום מתקדם טיפה לאט. אני יודעת שXxShai10xX שנמצא גם כאן בפורום מתרגם [או לפחות תרגם בעבר] חלק מהפרקים, ולכן אני גם ממליצה לחכות לתשובה שלו, אולי הוא יודע יותר ממני בנושא. בכל מקרה, אני ממליצה לך לא לוותר על הסדרה. האנגלית בה לא כ"כ קשה.. אין שם אנשים עם מבטא קשה להבנה, או אנשים שמדברים ממש מהר, והשפה היא נורא יומיומית ולא ממש גבוהה ומסובכת.. אבל אם את חייבת תרגום בכל מקרה, אני ממליצה לך לחכות קצת עד שיצא התרגום לעונה השניה, ובנתיים לראות לאט לאט את הראשונה.. כי באמת שזו סדרה ששווה לצפות בה. ;)

Tooolip

New member
תודה, ועוד משהו...

לעונה הראשונה באמת יש רק שישה פרקים? כי אם כן, ההמלצה שלך לראות את זה לאט לאט תהיה קצת קשה ליישום... בכל אופן, ראיתי את הפרק הראשון, וזה קצת מוזר, אבל הקטע עם המהדק בג'לי היה מצחיק לאללה. נראה לי אני אתן לסדרה צ'אנס....

mikmik000

New member
כן יש רק שישה פרקים..

אבל אם באמת ימשיכו לתרגם בעוד שבועיים או פחות, אז אפשר לעשות את זה איכשהו לאט לאט
ובהתחלה זה באמת קצת מוזר, וזה סוג הומור שצריך להתחבר אליו, אבל החל מתחילת העונה השניה לדעתי הסדרה מגיעה ממש לשיאה. ככה שכדאי להתמיד לפחות עד אמצע העונה השניה לפני שאת שופטת אותה. ;)

Tooolip

New member
האמת שעכשיו ראיתי עוד פרק...

ונקרעתי מצחוק. ג'ים ופאם ממש חמודים (אני רואה שאת מסכימה איתי, לפי החתימה שלך...). אבל זה קצת מוזר. כולם נראים קצת...אפרוריים...רגילים כאלה. אני מניחה שזה חלק מהקסם של הסדרה, אבל זה קצת מוזר למי שרגיל לסדרות עם אנשים ממש יפים...

F r e c k l e s

New member
הם האנשים הכי יפים בעולם אחרי שמתרגלים

אליהם פשוט מתאהבים בהם! כל אחד ואחד מהם.. אפילו הדמויות המשניות! זהם אנשים אמיתיים ולא בובות פלסטיק מזויפות כמו בכל הסדרות האחרות :) תמשיכי לראות זה שווה ! חח ובתחילת עונה 2 הם נראים יותר טוב מבפרקים הראשונים.. במיוחד סטיב קרל ( מייקל סקוט).. הוא מאבד את הסנטר הכפול ויש לו פתאום הרבה יותר שיער על הרא ש
וגם התספורת של ג'ים יותר נורמלית.. ..

afterglow1

New member
אני לגמרי מבינה אותך :)

אבל המראה החיצוני זה כל הקטע... תארי לך שבסדרה כולם היו מאופרים בצורה מושלמת, מתלבשים נורא יפה והכל... זה היה נראה מזוייף בטירוף. ז"א, מי בא למשרד רגיל עם בגדים ממש יקרים ואופנתיים ועם תסרוקות שנראות כאילו הם הרגע יצאו מהמספרה. זה לא נראה אמיתי.

XxShai10xX

New member
תשובת המתרגם...

אז ככה... לפני כמה זמן(די הרבה, למען האמת) החלטתי להשלים את העונה השנייה. סיימתי את הפרק הראשון, ואז נודע לי שהDVD המתורגם עומד לצאת כשבועיים לאחר מכן(21.11.07 בערך). דיברתי עם מישהו שאמר שתהיה לו אפשרות להשיג את הDVD ולהוציא ממנו את התרגומים, אז החלטתי לקחת הפסקה עד שהעניין יתבהר. בינתיים פנה אלי מתרגם פרטי שטען שהוא הודיע שיתרגם את העונה לפני, ואני גנבתי לו את הפרק הראשון ופגעתי בו |: לא ראיתי שהוא שחרר עוד פרקים, אבל אולי הוא יעשה את זה. אם תוך שבוע-שבועיים לא תהיה התקדמות, אחזור לתרגם את העונה. ואני מצטרף למיכל בקשר לויתור על הסדרה.. לעונה 1 יש תרגומים, ואם יהיה קשה לך לחכות אז אפשר לדלג ישר לעונה 3 ולהשלים מאוחר יותר(סה"כ קומדיה, אין יותר מדי התפתחויות עלילתיות). =]

Tooolip

New member
תודה...

אני אשמח אם תשיג את התרגומים מהDVD, כי יש לי מקור ל"קבלת מתנות" מהאנטרנט בגרסת DVDrip. בכל אופן זה לא משנה, כי אם תתרגם גרסאות אחרות אני אשתדל "לקבל במתנה" אותן. אני לא יכולה לראות את העונה הראשונה ואז את השלישית, יש לי אובססיה לצפייה בסדרות לפי הסדר. אפילו את חברים (הסדרה הנפלאה ביותר עלי אדמות) ראיתי בדיוק לפי הסדר. וכשראיתי את האוס, למשל, חיכיתי טונה זמן עד שהשגתי את אחד הפרקים שהיו לי בעיות ב"קבלה" שלו, רק כדי לא להפר את הסדר. אם כבר מדברים על זה- אולי תגידו לי איזה סדרות אתם רואים? שמתי לב שאנשים שרואים אותן סדרות יש להם בדרך כלל אותו טעם. אם אתם רואים סדרות דומות לשלי- יש יותר סיכוי שאני אוהב את המשרד. סליחה על הקישקושיאדה, אני פשוט רוצה להחליט אם להכנס לסדרה, כי כל סדרה שאני נכנסת אליה- אני רואה אותה בכמויות, ומעצבן אותי להתאכזב.

afterglow1

New member
את יכולה לפרט איזה עוד סדרות את אוהבת? :]

חוץ מ"האוס" שאני אוהבת וחברים שאני עדיין אוהבת לראות מדי פעם , רק שאני חושבת ש-2 העונות האחרונות הייתה לא משהו (נא לא לסקול אותי..
) שאר העונות היו הרבה יותר מוצלחות.

Tooolip

New member
טוב, אני אני רואה...

חברים האוס אבודים (מתה על זה!) עקרות בית נואשות האנטומיה של גריי private practice (זו הסדרה-בת של האנטומיה) וזהו נראה לי... התחלתי לראות גיבורים אבל זה שעמם אותי אז הפסקתי, וראיתי את הפרק הראשון של דקסטר אבל זה היה משעמם כי זה בדיוק כמו הספר, ובגלל שקראתי אותו אני כבר יודעת את כל העלילה... ובקשר לחברים- אני דווקא ממש אהבתי את העונות האחרונות. הן מצוינות לדעתי. דווקא השתיים הראשונות פחות טובות, והם מגיעים לשיא בעונות 5-6, אבל גם כל השאר מצוין. השחקנים משחקים הכי טוב בעונה העשירית (בייחוד דיוויד שווימר. הוא פשוט מעולה!).

mikmik000

New member
גם לדעתי..

העונות האחרונות טובות, ה2 הראשונות לא משהו, ועונות 4-7 [ובעיקר 5] הכי טובות.

afterglow1

New member
אבודים זה אחלה...

אבל פספסתי כמה פרקים והיה לי קשה לעקוב... אז ויתרתי... עקרות בית נואשות ראיתי כמה פרקים וזה נחמד בקשר ל"חברים" אני לא מתלוננת בקשר ליכולת המשחק או משהו... פשוט העלילה הייתה שחוקה ברמות מטורפות.. זה היה צפוי שג'ואי יתאהב ברייצ'ל ועוד הרבה דברים. כמו שאמרתם, השיא היה בעונות 5-7 וגם אח"כ זה היה מצחיק אבל לדעתי חבל שהם לא ידעו לפרוש בשיא.

dan the man

New member
הסדרות שלי...

המשרד האוס נמלטים,גיבורים,אבודים המגן שואה גרעינית זה כל מה שאני רואה בקצב ארצות הברית..הייתי גם רואה הרבה סדרות שבוטלו..(אד,ורוניקה מארס,שוב מתאהב) כמובן מת על חברים ראיתי את כל הפרקים משהו כמו 5 פעמים חח...

mikmik000

New member
חברים ../images/Emo99.gif

אממ כעקרון אני רואה 34 סדרות בעונה הנוכחית
אבל הסדרות האהובות עלי הן- אבודים, סקראבס, המשרד, וחברים. וקצת פחות מזה אבל עדיין מעולות מבחינתי הן האוס, דקסטר, האנטומיה של גריי, ועקרות בית נואשות.

Tooolip

New member
היי! אנחנו רואות ממש סדרות דומות!

תגידי, דקסטר משתפר עם הזמן? ואת יודעת אם שאר העלילה שונה מהספר? כי אני מתלבטת אם להמשיך לראות... את אבודים את אוהבת ממש? כי זו הסדרה האהובה עלי (טוב, סדרת הדרמה האהובה. חברים הכי אהובה עלי...) 34 סדרות? איך?! לא ידעתי שמשודרות בכלל כ"כ הרבה סדרות... כמה שעות בממוצע ביום את רואה טלויזיה?!

למעלה