שאלה..

maayanush18

New member
שאלה..

אני בת 20 אוטוטו יש לי חבר כבר שנה ו3 חודשים מתוכם כבר שנה שאנו מקיימים יחסי מין סבלתי תקופה של בערך כ-4 חודשים שכל פעם חזרה לי פטריה לנרתיק וקיבלתי סוגים רבים של נרות ומשחות. עד שעבר לפני וגם אחרי היחסי מין היו בסדר הרגשתי תמיד רטובה, תמיד היה לי חשק לסקס. לאחרונה בכל פעם שאני והחבר מתחילים..אני פשוט ממש מתקשה להרטיב וגם כשאני מרטיבה והוא מחדיר כמה דק ואני מתייבשת ומתחיל לכאוב ולשרוף. החבר באמת משקיע במשחק המקדים ועושה הכל כמו שצריך.ואני לא יודעת מה לעשות זה לא שאני לא חושקת בו אני פשוט לא יודעת מה קורה

שאלה..

יכולות להיות מספר סיבות לכך, גם כאלה שקשורות בדלקות שהיו לך וגם שלא. יכול להיות שכל הטיפולים שקיבלת וכל הדלקות החוזרות פגעו באופן זמני ברירית הנרתיק ולכן את מתקשה להרטיב. כדאי להימנע מיחסי מים במשך 10 ימים ואז לנסות לשוב בהדרגה. אם את נוטלת גלולות למניעת הריון כבר זמן ארוך, יכול להיות שהיובש והירידה בחשק נובעים מזה. במקרה כזה כדי להשתמש בחומר סיכה בזמן יחסים וגם ניתן לנסות להחליף את הגלולות לכזו בעלת מינון גבוה יותר, אבל זה לא תמיד עוזר.

maayanush18

New member
זהו שאני

לא נוטלת גלולות..איזה עוד סיבות יכולות להיות חוץ מהקשר לפטריות

זהו שאני

כמו שאמרתי כבר, יכול להיות שזה אפקט מאוחר של הדלקת ואם תימנעי מסקס ל- 10 ימים - שבועיים , רוב הסיכויים שהכל יסתדר. אם לא, פני לבדיקה.

למעלה