שאלה

שאלה

שם: טָל בֶן נון שם האם: אורלי שם האב: אהרון תאריך לידה: 25/01/1983 1. עברתי תהפוכות רבות בתקופה האחרונה מהבחינה האישית (זוגיות), מבחינה מקצועית וכד'.. גם העתיד הקרוב טומן בחובו עבורי התלבטויות לגבי תחום עיסוקי , תחום לימודיי (ניהול וסוציולוגיה), ומהבחינה הרומנטית (נמצאת במערכת יחסים ולא הכי שלמה לגביה). רציתי לדעת,באופן כללי- מהם הכיוונים המתאימים לי מבחינות אלו. כיצד אדע שאני עושה את הבחירות הנכונות? 2. חשבתי להוסיף את השם "מרגלית" לשמי כשם אמצעי: מרגלית היא סבתי. מה דעתך?

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

1. מבחינה מקצועית, סוציולוגיה יכול להתאים, ניהול כמעט ולא. מבחינת זוגיות... חשוב קודם להוריד את עניין הדומיננטיות בזוגיות, ולהפעיל בה שיתוף פעולה. 2. האם ישנו צורך?...

גל- לגבי התוספת לשם..

הצורך הוא בעיקר שלי. אני מאד מחוברת לסבתי וחשוב לי שלפחות לאחד הנכדים יהיה את שמה משולב בשמו. כיצד למעשה התוספת של שמה לשמי תשפיע עליי? תודה רבה על תשובתך.

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

זה לא ישפיע ישירות, אבל בסופו של דבר יוריד מאיכויות "טל" ויתאזן עם איכויות "מרגלית". יותר רגשנות-פחות קשיחות, יותר משיכה להומור-פחות משיכה לאינטלקט. אבל כל עוד את מרגישה לנכון להוסיף- אני מאמין שלא לשווא. בהצלחה

מדהים איך קלעת בול לגבי תכונות האופי..../images/Emo2.gif

אולי איזון עם איכויות "מרגלית" דווקא יטיב עימי וקצת ירכך אותי... יהיו כאלה שיאמרו שלא יזיק לי "לשחרר" קצת... המון המון תודה שבת שלום!

למעלה