שאלה

שאלה

אז ככה... אני לא ממש עוקבת אחרי המנגה... אבל נדמה היה לי לפי האנימה שיקרה משהו בין סאקורה לסאסקה. אבל בחלק השני של הסדרה לא קורה בינהם כלום... סאקורה נראית כאילו היא אוהבת את נארוטו בכלל, אחרי כל כך הרבה זמן שהיא אהבה את סאסקה... אז אני לא מבינה... וגם סאסקה, הוא בכלל לא מתייחס לסאקורה. כלומר, כל מה שהיה בינהם לא נחשב? גם לפני שהוא הלך? זה די מאכזב... קורה בינהם משהו במנגה בכלל? תודה לכל מי שיוכל לענות... זה די חשוב לי כי נראה לי שפיספסתי משהו ואני יודעת שיש פה אנשים שממש עוקבים ומבינים אז אשמח אם תוכלו לעזור למי שקצת פחות מבין! :)

Reyoga

New member
לא קרה, לא קורה ולא יקרה

בנות! תנו לי להסביר לכן משהוא חשוב מאוד על סדרות שונן: אומנם הסדרה לא מיועדת רק לבנים, אבל זה בהחלט אמור להראות ככה, ולכן זה בנוי מנקודת מבט של הגבר. אז ככה: מערכת יחסים זה דבר לא נצרך - זה מסיח את הדעת בשעת הקרב. תארו לכם את נארוטו נלחם לו באיזה אוייב מרושע כשבראשו השיחה האחרונה עם איזה חברה כלשהיא (בואו נגיד הינטה לצורך העניין), הוא יהיה גמור. ולכן הדברים נשארים שטחיים לגמרי במובן הרומנטי של הסדרה. [סתם - כל הפסקה הזאתי כדיי לעצבן אתכן...] כמו כן האמן שהמציא את נרוטו מושפע קשות מדראגן בול זי. אני לא ראיתי את הסדרה מכל מיני סיבות (8 פרקים לפוצץ את כדור הארץ, מזה המריחה הזאתי??!) אבל מי שראה אוליי יוכל להגיד לפי מה שקרה שמה אוליי משהוא יקרה אצלנו. בדרגן בול יש זוגות? אני יודע שהם מתחתנים ומתבגרים אבל אפשר להשוות?

A K I R A

New member
בדרגון בול יצרו עץ שורשי משפחה!

@_@ יש שם לפחות 3 דורות @_____________@ לא לזלזל P:

lgmtk

New member
../images/Emo45.gif

DBZ אחת מסדרות האנימה עם הכי הרבה תרבות מאחוריה, מבחינת תוכן. באמת לא לזלזל. זה גם מה שהופך את הסדרה לכ"כ טובה.

הא אממ... תודה!

עכשיו זה יותר ברור! ועוד שאלונת קטנטונת, אם אפשר... אני מצרפת פה תמונה שמצאתי, אני חושבת שזה ספויילר אז מי שלא רוצה.... מי זאת האישה הזאת עם המשקפיים? איך קוראים לה? מי שיודע יכול לרשום לי את השם שלה באנגלית? אני אשמח גם אם תפרטו לי עליה קצת... וזה הכל! תודה רבה שוב לכל מי שעונה! חחח

¥otamsh

New member
כן כן... היא מההמשך...

פשוטי העם שכמונו לא אמורים לדעת עליה עדיין.... אבל כמובן שהספויילרים אורבים בכל מקום, במיוחד בדויאנט ארט מקום מסוכן... אני אישית יודע עליה... |ספויילר| קוראים לה קארין והיא המשלימה של סאקורה בקבוצה החדשה של סאסקה XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה, זוגות בדרגון בול!

כן, יש
~!

למעלה