שאלה......

שאלה......

היי לכולם. האם אוכל לקבל מהרופא שיטפל בי איזה מרשם לכדור מרדים ? או שיעביר לי את את המצב הזה שאני נמצא בוא כעת ? אם רופא המשפחה שלי ידע על זה שאני נשא ? כאילו במחשב ישר יההי לו רשום ? או יקפוץ לו איזה חלון אזהרה ? תודה לעונים.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בובספוג היקר

קודם כל, אני חייב להעיר שבריחה לשינה היא לא פתרון קבוע. זה לא יביא מענה למצוקה שלך, אלא רק ידחה אותה לכשתתעורר. משזה נאמר, יש פעמים שמשהו להרגעה יכול לעזור- ולשם כך אני ממליץ לך לדבר עם הרופא המטפל שלך בנושא האיידס. הוא יכול למעשה להפוך ל"רופא המשפחה" שלך לכל עניין ודבר, והוא גם מבין הכי טוב את מה שעובר עליך. אני לדוגמא לא ראיתי את רופא המשפחה שלי מהיום שגילתי על הנשאות... מקווה שעזרתי. אדם חיובי.

play boy5

New member
פעם חשבתי כמוך

קבלתי כדורים לשינה והתמכרתי לזה ; הרבה מרגיש שאני זקוק לזה היום ... עם הנסיון שלי חמוד לא לעשות זות בכלל .... אז תזהר חמוד תודה עומר

יש בעיה...

עכשיו התקשרתי והיה לי תור ליום רביעי הקרוב, בגלל שאני נשא אחרי שאמרתי לה היא קבע לי תור היכ אחרון בשעה 19:00 ב 27 לדצמבר :(

play boy5

New member
זו האחריות של הוועד למלחמה באיידס לטפל ב

זה מרגיז ; משפיל ; נותן לי לחשוב לממה צריך לדחות נשא בתור האחרון בכל מחלקה ; ואצל כל רופא ! קרה לי כמה פעמים דבר זה והועד התערב וחשבתי ועדיין חושב שהוועד מטפל בתופעה זו ; ולעקור אותה מהשורש ! האם זה בורות? או באמת כמו שטוענים הגנה על חולים אחרים ? אבל מה הקשר בסכ"ה הפעם עם רופא משפחה או פסיכילוג אני פונה לועד למלחמה באיידס לטפל בתופעה משפילה זו מהעומק ! שיהיה לך בהצלחה חמוד עומר

צודק !!!!

זה קצת דפוק, סליחה ואם אני יגיע לרופא ואני מסיכופט, הוא הרי לא יקבל אותי אחרון בתור ויביא שומרים לשמור עליו, ככה אמרו לי היום שהם יצטרכו לנקות את המכשירים האלה לקראת סוף היום, למה אחרי כל פציאנט ופאציאנט הם לא מנקים, למה אחרי כל טיפול שיניים של כל בן אדם הם מבצעים "אם בכלל" ניקוי פשוט ולא ייסודי על אותו מכשיר רפואי, שאחרי נשא איידס הם עושים ? גועל נפש !

play boy5

New member
לא אוכל את זה ; ממש יש כאן דפיקת

שצריך לתקן ..... כמה יש נשאים בארץ שלא יודעים על נשאותם? השאלא לא מופנית אלך ; אלה לאילו שטוענים שצריך דחות נשא בתור האחרון ולנקות אחריו ............. למה הם לא מנקים אחרה כל פציאנט? רק אחרה נשאים ; או איך זה הולך???????????????? בקיצור סתם תחארווווית שקרנים ........ עומר

חייבים אחרי כל אחד.

יש רופא שיניים שאפילו לא משתמשים בכפפות חד פעמיות, אבל לדעתי זה אסור אבל זה נוח להם או משהו, אנחנו בתור נשאים לא אמרורם לקחת אחריות על זה.

wonderer20

New member
בתור לא נשאית....

הייתי רוצה לחשוב שכל רופא שיניים מתייחס לכל אחד כאל נשא או חולה משהו זיהומי (כל דבר) ולא להדביק אף אחד..... חוסר ההארה המקצועית וטמטום מפחיד בעיני...... אבל גם יש להם מכשירים שעושים "שלוקייםםםםםםםםם וזיייייייייייייייייייייייייייים" ורעשים נוראים אחרים!
תרוץ טוב לא ללכת.............(ואם ללכת אז עם ראש מורם וחיוך גדול!!!!!)

רגע עוד שאלה...

ואם אל היתי אומר להם וחס וחליל היה קורה משהו מה אתם רוצים להגיד לי שזה היה על אחריותי ? מעניין אוצתי עכשיו לדעת איך הרופא המטפל יתייחס אלי, בטח ישים על עצמו 10 כפפטות
היתי צריך להגיד לפקידת קבלה שיש לי גם צהבת C, סכרת, שפעת, אני נשא, חחח.. ולהמציא עוד כמה דברים (אין לי צהבת C זה רק לדוגמא)

עוד משהו...

עדיין אחרי כל פציאנט ופציאנט צריכים להחליף ציוד, או לפחות לשטוף אותו או ברתיחה מיוחדת לא ? וגם ככה הנגיף לא היהי פעיל תוך 20 דק' שהוא אל בגוף..

למעלה