שאלה..

שאלה..

הייתי בהופעה של אביתר בברלה וממש הופתעתי לראות שרוב הקהל הוא נערים וצערים.. חשבתי שלאבתר יש קהל של מבוגרים יותר... זה היה במקרה או שבאמת יותר צעירים מתחברים אליו ממבוגרים? שבת שלום

זה תלוי גם בקהל היעד של המקום מן הסתם ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שיש קטע של "צעירים יותר"/ "מבוגרים יותר", יש לאביתר קהל מאוד מגוון (בשנים האחרונות..) וכנראה שמה שהיה אתמול נבע כתוצאה מקהל היעד של המקום עצמו ולא של אביתר כי אצל אביתר כבר ראיתי אנשים בני 16 ולידם אנשים בני 60+

TEENAGER1

New member
../images/Emo45.gif

אני גם לא יודעת מה בדיוק את מגדירה צעירים או מבוגרים, אבל בהחלט לכל מקום יש את סוג הקהל שלו. ו.. הלו, אנשים להתעורר!! סיקורים בבקשה!

....ההופעה בברלה....

תודה על התשובות.. ו... אם אתם רוצים לשמוע: אז ההופעה הייתה ממש נחמדה, אביתר היה מאד מחויך ונעים.. הוא לא שר אף שיר של מתי כספי, וגם לא את "כשזה עמוק".. ): היו המון שירים חדשים, הוא אפילו הזהיר: "אני אתריס עליכם הרבה שירים חדשים, תגידו לי אם כדאי להוציא את הדיסק או לא" השירים החדשים באמת טובים ומרשימים.. והוא מקסים..! שבת שלום לכם

ו.. עוד משהו

היו בנות (סליחה אם אתן קוראות פה)- די מפגרות- שצעקו כל הזמן "תאטרון רוסי" וכל מיני שטויות וזה היה ממש מעצבן וסתם לקח את תשומת הלב של הקהל ומה שהכי הטריף זה שאביתר הגיב והתייחס אליהן- כך שבעצם הן קיבלו את מה שרצו.. \:

ממממ תיקון קל :)

'כשזה עמוק' זה שיר של קורין אלאל... הוא היה שר אותו פעם , היום פחות בגלל השירים החדשים כנראה ושירים של מתי כספי הוא לא מרבה לשיר אם בכלל.... היתה פעם הופעה שהוא עשה שהיתה כולה מוקדשת לקאברים לשירים של מתי כספי ובה הוא ביצע הרבה אבל מאז לפי מה שאני יודע שום דבר.

TEENAGER1

New member
שמחה שנהנית../images/Emo13.gif

ואכן - לפחות ככל הזכור לי - הוא מעולם לא שר שיר של מתי כספי חוץ מההופעה ההיא.. למרבה הצער. שבוע טוב

sandman14

New member
גם אני הייתי בברל'ה

הייתה הופעה ממש טובה המון המון זמן לא עקבתי אחרי אביתר והייתי בהופעות הופתעתי גם לראות את החזרה שלו בתשובה שגברה מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו רק עם חולצה לבנה עם ציצית מוסתרת וזקנקן מזערי.. אני אישית מאוד מתחבר לקטע הזה שלו למרות שזה מוזר, ומקווה שזה לא ישנה בקיצוניות את הסגנון המוזיקלי שלו

למעלה