שאלה

Assilicious

New member
|נצל"ש|חבר'ס...

כפרעלייכם, תשתדלו לעשות שרשורים מרוכזים מידי פעם.. לי אישית זה לא כזה מפריע אבל נראה לי שזה סתם מנפח את הפורום... למשל, הפינה של שי (אל תהרוג אותי אם אני טועה בשם) של הפלייליסט וזה, זה יכול להיות גם בשרשור אחד, ופשוט ישרשרו למקום הנכון, ושכל החדשות יהיו בשרשור אחד.. וכל דבר שלא קשור לפורום, אפשר לפתוח שרשור אופ מסודר, לא חייבים שאני אשרשר הכל לאופ בסוף... זה יהיה גם נוח לכולם שהכל יהיה מרוכז במקום אחד ולא צריך להתחיל לחפש בדפים קודמים וכאלה, וזה גם יתן מראה יותר נחמד לפורום. (וגם ככה אם לא תעשו את זה אני אחסום אתכם.. סתם סתם
)

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifזאת הפינה שלי ../images/Emo46.gif

וקוראים לי רז...
טוב, אני יעשה את זה בשרשור אחד... אבל הפורום יבש מדי ואין המון שירשורים, אז אני מרשה לעצמי לפתוח שניים
אבל לא משנה...

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifמשהו שרציתי להגיד כבר ממזמן..../images/Emo3.gif

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo207.gifאנשים חזרתי!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחרי חודש בלי מחשב
, היום דוד שלי בא אלינו והביא את המחשב- מתוקן!!!! אלוהים.. אני לךא מאחלת לאף אחת מכם שהמחשב שלו ייתקלקל לעולם, ובטח שלא לחודש. זה היה נורא><. נורא התגעגעתי אליכם, שתדעו לכם
.

Because Of May

New member
עדיייייייייייי!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif

התגעגעתי אלייך! שמחה שחזרת! וולקאם בק!

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo11.gif

לא בעיות מהסוף הזה, תאמיני ליXD

LostAnDelirious

New member
לא לא אני באמת יכולה לסדר..חח

אני כל הזמן מתקנת את המחשב שלנו...כל בעיה שיש

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifקרה לי כבר בעבר...ולקאם../images/Emo99.gif.

דיברתי איתך לפני כמה ימים, ובכל זאת... היי!!! לונג טיים נו ספיק!
.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אה, והפורום התעורר אז יותר כיף פה
וואוו חודש בלי מחשב
לא הייתי שורד בחיים

Deanb

New member
אפרופו קלי - יש לה כבר תאריכים

במדינות אחרות חוץ מבריטניה, כמו הולנד, בלגיה ופינלנד. מה איתנו??

למעלה