שאלה..

שאלה..

בהישרדות "איי קוק" כמה פרקים יש? היס מקס הקליט לי את פרקים 1 עד 14 - ואז את פרק הסיום (שעשיתי לו להקליט את כל הסדרה) האם פרק 14 הוא פרק לפני פרק הסיום? כי בתוכנית עדיין יש 5 אנשים (בדיוק העיפו את פרווטי אאל"ט) אז יכול להיות שהפרק הבא הוא הגמר? ומתי מתחילה העונה החדשה? תוודההה

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo207.gifI Love New York

וואו,זה כ"כ יותר מצחיק מפלייבור פלייב XD יש שמה מוזרים ברמות!

CarmitF

New member
נכוןןן

יאוו איך אמא שלה צעקה כשהיא בחרה בצ'אנס.. דווקא שמחתי שהיא בחרה בו.

snier1991

New member
אני קצת מאוכזב

לא יודע היו שמה יותר מדי פלייברים וואנבי ופלייבור בעצמו הוא נרקומן משועמם אבל ניו יורק שולטת אמא שלה מלכה ובוסטון קרע אותי עם ההערה על הריטלין אבל היו שם כמה אידיוטים אלוהים ישמור הריקו הזה מה הוא חשב כשהוא קרא לבחורה שחורה נגריטה? דרך אגב צ'אנס מזכיר לי איזה קומיקאי וממש משגע אותי מי זה בכל מקרה מה15 שנשארו יש שם איזה 4-5 מעניינים השרירי בוסטון שמדבר כמו אידיוט(ואז הוא עוד אומר שהוא הקסים אותה) הבכיין(אוי ההערות עם הכלבים קרעו אותי פעם אחר פעם) ריקו האידיוט והמלשן ואמא שלה למרות שברור שהכל אצלה מזויף(היא נזירה דרך אגב? מה היה הקטע של האחות?) קורעת אותי מצחוק והשיחה שלה עם בוסטון ואם הוא גזען הייתה פשוט קורעת ויותר מזה הראתה בדיוק את הצביעות של הפרוורים האמריקאים(הוא ממש אמר לה שהוא לא רוצה ילד שחור)

CarmitF

New member
הריטלין חחחחח

ושכחתי להוסיף שאני לא אוהבת את רומנס! בכלל לא!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלול,זה הזכיר לי!

איך היא עברה ושאלה כל אחד אם הוא הומו XD

צ'אנס ניראה כמו העתק זול של 50 סנט

רומנס קרע אותי, איזה םטתי....מגיע לו שהוא עף (למרות שקצת ריחמתי עליו). איך צחקתי כהיא זרקה את 3 האחרונים: "אתה לך מפה עם הדיסקים שלך....אתה לא מעוניין בניו יורק ואתה...אתה צריך פרוזק!" חחחחחחחחח מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STING3ER

New member
שאלה לכל מי שראה את הסדרה

אז תעדכנו אותי... לשחורים מותר לקרוא ללבנים litle white boy\white boy וללבנים אסור לקרוא לשחורים my litle black girl?! WTF!? קוראים לאמא שלה אחות פיטרסון בגלל שכנראה שהיא אחות בבית חולים. חוץ מזה סדרה מטורפת אנשים לא נורמאלים, בפלייבור פלייב חשבתי שזה רק הנשים מטומטמות אבל אני רואה שזה הולך ל2 הכיוונים.

LeRanch

New member
זה אפילו לא משתווה לטעם האהבה

כל פרק של טעם האהבה גרם לי לצחוק כ"כ הרבה, אבל הפרק של ניו-יורק היה סביר כזה. אין שם cat fights כמו אצל פלייב. אבל בכל זאת, ניו-יורק הפסיכית והאמא המטורפת שלה גרמו להרבה קטעים מצחיקים
הבנים שם זה פשוט אוסף של אנשים מוזרים, דפוקים ומצחיקים
בראש ובראשונה - רומנס (הזה שרק חפר על הכלבה שלו). ניו-יורק לא קלטה שעומד מולה בחור הומו? בחיי! תסתכלו על ההופעה החיצונית שלו, תקשיבו לקול שלו, תראו כמה הוא בוכה. הייתי בשוק שהיא השאירה אותו
צ'אנס המפגר הזה הוא פשוט בדיחה. ישר להגיע ולעשות בלאגן כאילו זה הבית של אבא שלך?! איך אח שלו לא הרגיע אותו או משהו?
עוד אחד שלא היה צריך להישאר.. בוסטון - "סטאד"?! אר יו פור ריל?!
עוד מעט יגיד שהוא הולך להשתתף ב"הרווק" וזהו
חי באשליות. אבל יפה שהוא עמד מול צ'אנס ולא השתפן לצאת נגדו. ריקו - בתכלס, היו לו כוונות טובות, אבל לקרוא לבחורה שחורה "מי נגריטה"?! הגזמת.. זה באמת מעליב.. האיך-קוראים-לו שהיה לבוש כמו אבטיח(
) - טוב שעף. איזה מעפן הואXD 12-פאק - הוא באמת נראה הומו. רק חבל שניו-יורק לא רואה את זה.. טוב אלה בעיקר הבחורים שאני זוכר משם (כי עליהם התמקדו הכי הרבהXD). נראה איך זה ימשיך

"מה זה בכלל ריטלין?"../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

XDDDDDDDDDDגגג. לא היה ממש מצחיק, והריבים היו דלדלה.

CarmitF

New member
חחח אתם חייבים לראות מה כתבו על זה

במעריב לנוער..אני אצטט את הדברים החשובים והמצחיקים. ""מדובר בתוכנית שמוציאה שם רע לאנושותבכלל ולנשים בפרט" "התוכנית היא כמו תאונת דרכים מחרידהעם הרבה דם ומראות קשים,שברור לך שברגע שתעבור לידה לא תוכל שלא להסתכל,ואני לא מדבר על מבח חטוף.הכוונה למבט ארוך ומשתהה,בו לא תבין איך דבר כזה יכול לקרות.אבל זה קורה,עובדה שזה משודר בטלויזיה." פה דיברו על מה התוכנית והכל... "..טיפאני פולארד, התחרתה בבחורותהזולות והרעשניות ביותר באמריקה על לבו של הראפר המכוער ביותר ביקום..." יש הסבר על התוכנית בלהבלהבלה.."אם חשבתם שניו יורק היא פיסת אומנות,אמא שלה מוכיחה מאיפה ניו יורק הצעירה קיבלה את הפה המלוכלך והמנהגים המטונפים שלה.פיקאסו לא יכול היה לצייר את זה טוב יותר." עכשיו זה הסוף (המצחיק): "אז מה בעצם הופך את 'אני אוהב את ניו יורק' האיומה,הגרועה והעלובה לדבר שאסור לפספס? קוראים לזה אפקט ה'וואו' בו אתם רק מחכים לשמוע את הדבר השערורייתי הבא שאחד מהמשתתפים יגיד או יעשה. איזו קללה שאסור להגיד או לבוש חושפני מידי. תסתכלו על זה ככה- זאת בדיוק הדרך שאמא שלכם לא רוצה שתתנהגו בפרהסיה,על אחת כמה וכמה בטלויזיה. אפשר ללמוד הרבה מהתוכנית,והרוב על דרך השלילה-מה לא לעשות,איך לא להתנהג,ומה אסור להגיד. האם אפשר לקטלג את 'אני אוהב את ניו יורק' כתוכנית חינוכית?! לא ממש, אבל זאת הנאה אסור שלא תפספסו" אותי לפחות זה מאוד הצחיק והסוף היה די נכון..חחח

למעלה