שאלה

yaelolit

New member
שאלה

עד לפני שנתיים בערך היה לי שיער ישר (לא מדורג או משו) ארוך שהיה טיפה גלי, זתומרת די חלק ובסוף קצת תלתול. אח"כ הסתפרתי ועשו לי דירוג עם פן, בהתחלה זה היה ממש יפה עם הפן אבל אחרי שפירקתי השיער של נהיה ממש גלי ולא יפה. השאלה שלי היא האם יכול להיות שבעצם מה שגרם לזה זה הדירוג ואם אני אעשה ישר אז השיער שלי יחזור להיות מה שהוא היה? בחודשים האחרונים התחלתי לעשות בערך פעמיים בשבוע מחליק כדי שהשיער שלי יסתדר.. זה מזיק לשיער? ושאלה אחרונה- מה אשר לעשות כדי לסדר את השיער בלי מחליק/פן ושיראה יפה ולא נפוח?

SummerSpirit

New member
זה מה שעושה דירוג

שיער שנוטה להתנפח נראה יותר טוב כשהוא ארוך ופחות טוב כשהוא קצר או מדורג קצר. אם את רוצה שיער חלק אז לפי דעתי הדרך הטובה ביותר היא פן פעם בשבוע, במספרה. שם הם יודעים לעשות פן כשהם פוגעים כמה שפחות בשיער. לעשות מחליק פעמיים בשבוע לא רעיון טוב, כי זה פוגע בשיער הרבה יותר מאשר פן.

yaelolit

New member
אוקיי ו..

את מכירה קרמים\מסכות או משהו אחר בשביל השיער כדי שיראה נורמלי בלי פן? אני משתמשת בקרם לשיער רגיל של קרמה וזה לא ממש עוזר..

SummerSpirit

New member
רגע

יש לך כרגע שיער גלי ואת רוצה להפוך אותו לחלק? מה האורך?

yaelolit

New member
כשהוא גלי הוא 10-15 ס"מ אחרי הכתפיים

וכשהוא חלק הוא מאוד ארוך..

ירדנעע1

New member
קרמים../images/Emo15.gif

אני יכולה להמליץ על 2 קרמים שהיו ממש טובים לי אחד זה קרם לחות סיליקון,שזה בקבוק לבן עם כיתוב ורוד,של חברת שלומי ושלומית נראלי אחר זה קולורג',בקבוק כחול עם כיתוב שחור,שאפשר להשיג בחנויות של מספרות...בעיקרון זה לשיער צבוע,אבל זה לא באמת משנה:)

ירדנעע1

New member
../images/Emo15.gif

יש לי סרום זרעי פשתן בבית,וחוצממגע נעים הוא לא עושה יותר מדי אני חושבת שהקרם סיליקון הרבה יותר משפיע על השיער

למעלה