שאלה,

שאלה,

כן עוד אחת. יש לי הרבה חורים בהשכלה.-_- יצא כבר DVD לעונה של קייל? לראשונה לפחות?

adii1201

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifOMG../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

סיימתי את העונה השנייה ואני בשוק! מה אני אעשה עכשיו עד ינואר?! הם זבלים
לא הבנתי אבל משהו... אדם חי ובתרדמת או שהוא מת?
ופוסי הלך להביא את קייל?? וג'סי מתה?!?!?!? ג'יזס יש לי הרבה שאלות! אמממ זהו

adii1201

New member
../images/Emo58.gifידעתי שהיה לי עוד מה להוסיף../images/Emo11.gif

אוקיי אממ סטיבן וניקול כאלה נושים ביחד!!!!!!!!!! איך לורי וניקול בכלל יכלו לחשוב שסטיבן יבגוד בה?! אוח כמעט בכיתי עם ניקול כשהיא ביקשה סליחה מהמשפחה
אמממ אנדי ממש חמודה ואני חייבת לציין שג'וש הלך ונהייה מותק בעונה הזו! ממש התחלתי לאהוב את הדמות שלו! אני ממש מקווה שהם יהיו ביחד ושהיא לא תמות
אה ועוד משו
מהרגע שג'וש ואנדי הכירו ידעתי שהיא חולה במשהו- אני היחידה שלא הופתעה כשהיא אמרה שיש לה סרטן
? ג'סי עולה לי על העצבים והיא ממש כלבה
ויש לי שאלה, אמממ אמילי נכנסה לחדר של פוס ואמרה לו את מה שהיא אמרה לו ונתנה לו פלאפון ומפתח זה היה בגלל שהיא באמת רצתה לעזור לו או שהבלנטיין המניאק הזה ביקש ממנה שתעשה את זה כדי שהם יוכלו לאתר את קייל? היא סיבכה אותי לגמרי והיא גם עלתה לי על העצבים
מישהו היה צריך לקחת לה את פייג' ולהחביא אותה עד שהיא תתעשת על עצמה
סימתי לחפור

LeAnnDylan

Well-known member
סתמי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

אמילי טובה, ועוד מילה רעה עליה אני אכה אותך

adii1201

New member
מה טוב בה?../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

היא הייתה רעה
זה שהיא סקס זה סיפור אחר

adii1201

New member
אז מה?../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

זה שבסוף היא עזרה לפוס ושהיא בכלל עשתה את זה בגלל שמאיימים על המשפחה שלה לא הופך אותה לטובה
! היא הייתה יכולה להעלם

LeAnnDylan

Well-known member
מה?! הבנת לא נכון ../images/Emo58.gif

היא לא עזרה לו (בהתחלה)כי מאיימים על המשפחה שלה
איימו על המשפחה שלה אם היא תעזור לו!!

LIAT BISHOR

New member
../images/Emo3.gifממש צוןדקת אני שונאת את ג'סי

איזה כיף שהיא מתה
וגוש ממש ממש חמוד אני ממש אוהבת את הדמות שלו

adii1201

New member
היי היי היי../images/Emo58.gifמעליי

תסמני
בכותרת ההודעה יש כאן מלא שלא ראו את העונה השנייה עדיין....

LeAnnDylan

Well-known member
עונה לך ../images/Emo58.gif

למרות שעיצבנת אותי
1. כן הם זבלים. 2. אדם לא מת, לא ברור בדיוק באיזה מצב הוא, יש מצב שהוא בתרדמת, אבל הוא לא מת. 3. אכן פוס הלך למצוא את קייל. 4. לא היא לא מתה. 5. סטיבן|סקס|, ניקול
. 6. כי אמילי כזאת סקס וכל אחד היה רוצה לעשות אותה? 7. ניקול היא מוש
8. אנדי שליטה
9. היא לא תמות
אם יהרגו אותה אני ארצח מישהי
מגדה שליטה! 10. כן את בין היחידים. היו עוד כמה ש"ידעו" אבל אני חושבת שאתם סתם חרטטנים. 11. זה בגלל שהיא נוש ולמרות שהיא דואגת לבטחון המשפחה שלה (מה שגרם לה להסכים לתוכנית של בלנטיין מלכתחילה) היא הבינה שלעזור לפוס זה הדבר הנכון לעשות. רואים כמה פעמים בסדרה שכשהיא מדברת עם ג'סי היא מרחמת עליה ורוצה לעשות מה שטוה בשבילה אבל בגלל האיומים של בלנטיין היא נכנעת. אבל בסוף כשהיא חוששת שמשהורע יקרה לג'סי היא עוזרת לפוס למצוא אותה. פעם הבאה שתעלילי עלילות שווא על אישתי תיסקלי, ראי הוזהרת

adii1201

New member
תודה על התשובות../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

ואני לא סובלת את ג'סי
אמממ ויש לי שאלה, מאיפה את יודעת שהיא לא מתה? אני רוצה שהיא תמות
אם הכותבים של הסדרה לא הרגו אותה אני בעצמי אלך להרוג אותה

למעלה