שאלה

XMankoX

New member
שאלה

יש לי שיער חום איפשהו בין גלי לחלק... רב הזמן אני מסתדרת איתו פחות או יותר אבל לפני מספר ימים הסתפרתי (אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא נגעו בו מספריים- קרוב לשנתיים) ועשו לי פן ומאוד אהבתי איך שהשיער נראה ככה. רציתי לדעת א' כל כמה זמן פן אמור להחזיק פחות או יותר. ודבר שני- עד כמה מזיק לעשות פן פעם בחודש? נראה לי חשוב לציין שהשיער שלי הוא בצבע הטבעי שלו- מעולם לא נצבע או עבר שטיפות ואני גם לעולם לא שמה עליו שום תכשירים מיוחדים- כלומר בלי מוסים, קרמים ושאר ירקות... תודה רבה! :)

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל פן מחזיק פחות או יותר שבוע, תלוי ברמת הלחות. (למשל בתל אביב זה יכול להחזיק פחות משבוע, ויש בנות שברגע שהן יוצאות ללחות של תל אביב כל הפן נהרס..תלוי בשיער.) לעשות פעם בחודש פן זה מזיק, כמובן לא ברמה של כל שבוע אבל עדיין מאוד לא בריא לשיער.. ולמשל אם תעשי פן לשבוע אחד בחודש, לאט לאט בשלושה שבועות שתהיי בלי פן השיער שלך ייראה שרוף יותר... ומה שאני מנסה להגיד פה, אם יש לך שיער טבעי שאת אוהבת, חבל לך להרוס אותו ככה, תעשי באירועים מיוחדים
(כמובן שזאת רק עצה, תעשי מה שתמצאי לנכון..)

../images/Emo45.gif

אצלי ההחלקה (אני מחליקה ולא עושה פנים) אז מחזיקה מצויין עד שאני יוצאת החוצה בלילה.. בלילה תמיד נהרס לי!

XMankoX

New member
תודה רבה על התשובה ../images/Emo140.gif

אז שבוע שלם לא חופפים?
מוזר לי מדי... היום זה רק היום השלישי וכבר אני מרגישה לא בנוח שלא חפפתי עדיין אגב- מה שהספר אמר לי בקשר לפן כל חודש זה שזה לא מזיק מכיוון שאם דואגים כל חודשיים וחצי להסתפר ולשמור עליו על הזמן אז השיער בעצם מתחדש כל הזמן והפן לא פוגע בו...

דווקא לא../images/Emo31.gif

עשיתי פאנים אחת לשבועיים בערך כשהיה לי שיער ארוך, והוא ממש לא נהרס. הוא השיער הכי בריא שתראי, הכי לא יבש, ועם ברק וכל השטויות האלה.

C h e N 1 5

New member
אם יש לך שיער גלי חלק

תקני מחליק..זה עדיף מפן אני כבר שונה עושה מדיי פעם עם המחליק ויש לי שיער בול כמו שלך..גם מבחינת הצבע חח והשיער שלי ממש לא הרוס

קודם כל..

מחליק לא עדיפ על פן,ולהפך- מחליק בא במגע ישיר עם השער,פן,לעומת זה לא. לי יש שיער גלי,ואני עושה פן כל שבוע ושבוע,במשך שנה כבר,והאמת שהמצב של השיער שלי לא רע כ"כ.. אמנם כן רואים שהוא יבש כשהוא בלי פן אבל עם פן הוא בעל ברק ונראה רגיל לגמרי, אבל אם כבר את אוהבת את השיער שלך ואת לא מתכוונת לחיות מפן לפן לא כדאי לך להתחיל לעשות ברציפות,אחרי זה מאוחר מידיי בשביל להחזיר את המצב שלו למה שהיה, וספציפית למקרה שלך פעם בחודש זה לא כזה נורא ואני בספק אם יראו הבדל בין מצב השיער שלך עכשיו לאחריי.. וד"א..אני חדשה פה. :)

C h e N 1 5

New member
אבל אם היא רוצה לעשות פעם בכמה זמן

עדיף כבר מחליק..אני עושה עם מחליק פעם בחודש בערך ואם אניבלי מחליק השיער שלי ניראה בריא וגם מרגיש ככה.. יש לי שיער כמו שלה (לפי התיאור שלה) לדעתי פן סתם מיותר פה..

למעלה