שאלה

rory18

New member
שאלה

הבנתי ששטיפה היא צביעת שיער המחזיקה לזמן קצר.יש לי כמה שאלות: האם שטיפה מזיקה לשיער? אם כן, גם אם היא חד פעמית? אחרי כמה זמן יורד הצבע? האם לאחר שהצבע יורד צבע השיער יחזור לצבע הטבעי לחלוטין, או שישארו שאריות צבע דהוי מהשטיפה על השיער? איך נראה השיער בזמן שבו הצבע מתחיל לרדת (זאת אומרת האם על השיער יהיה צבע דהוי?) תודה

rory18

New member
ועוד שאלה

אפשר לעשות שטיפה לצבע מעט יותר בהיר מצבע השיער הטבעי? שמעתי שלא,זה נכון? ומה קורה אם מנסים בכל זאת?

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

השטיפה מזיקה לשיער.. בדרך כלל היא מייבשת אותו. וכן, גם אם היא חד פעמית. כמובן שכמו בצבע, ככל שתצבעי יותר פעמים השיער יהיה פגום יותר, אבל כבר מהצביעה הראשונה הוא ייפגם... הצבע יורד משהו כמו שבוע עד שבועיים , ולפעמים יש כמה חלקים של צבע דהוי שלוקח לו טיפה יותר זמן לרדת... אם את עושה שטיפה, אז אל תחפפי כל יום, כי ככל שתחפפי הצבע יירד יותר מהר. הצבע יתחיל (ממש קצת) לרדת כבר מהחפיפה הראשונה.. ואחרי כמה חפיפות הצבע יהיה כבר דהוי.. אז אם מתכננת לצבוע למשהו כמו שבוע הייתי חופפת רק פעם או פעמיים... ובקשר לשאלה השנייה , אי אפשר לצבוע ליותר בהיר כי בשטיפה את לא משתמשת בחמצן ככה שאי אפשר להבהיר...ואם תנסי-זה פשוט לא ייקלט.... בהצלחה

זה לא מדוייק

השטיפה מחזיקה מעמד למשהו כמו 30 או 20 ומשהו חפיפות (אני לא זוכרת במדויק), והיא מזיקה הרבה פחות מצבע רגיל כי היא ללא אמוניה. יש לי חברה שיש לה שיער חום כהה ממש, והיא צבעה לשטיפה בצבע שטני ויצא לה חום בהיר -שוקולד ממש יפה. ויש לי עוד חברה שעשתה שטיפה בלונדינית על שיער שטני וזה נתן מראה בהיר יותר.

למעלה