שאלה!

kelly האחד

New member
שאלה!

הרמב"ם אומר שבכדי להגיע לאמצע,לאיזון אנחנו עובדים ועוברים דרך הקצוות.....האם בדרך לבנית פרק ב" זה קורה לנו? האם אנחנו חוזרים על אותם "דפוסים" ישנים? או בוחרים בקיצוניות להפכים גמורים מהxים?...מה אתם אומרים או חווים?

אם אני מכירה משהו שרק מזכיר במשהו

בס"ד אם אני מכירה משהו שרק מזכיר במשהו קטן את האקס שלי מיד חותכת. לא רוצה מהדורה שניה של נישואין הראשונים!! אם משהי מרגישה שהיא נפגשת עם משהו שהוא דפוס חוזר סימן שעדיין לא נפרדה מבעלה למרות הגירושין. צריך לבחור באדם איכותי בעל מידות טובות ויראת שמיים שהחזות שלו תמצא חן בעיניך. מאז גירושי הכרתי הרבה מאוד כבר לא סופרת, ואם לעשות השוואה בין גרושי לבין מה שהכרתי ההבדל שמיים וארץ, אין סוף לכמה יותר טוב האפשרי שהיה, אבל בשבילי זה לא היה מספיק טוב:) לילה טוב

שקד74

New member
הסטטיסקה טוענת שאנו מגיעות לאותו דפוס ישן

ולכן גם ריבוי הגירושין בפרק ב' וג' אם לא נעשתה עבודה מעמיקה שבה נבין למה בחרנו בו / בה מלכתחילה, נזמין לעצמנו את "אותה גברת בשינוי אדרת". זוכרים, לפחות חלק מאיתנו נשבע לפני הרבה שנים שלא נינשא למי שדומה לאבא, אמא ווגילינו להפתעתינו שמה שיגורנו בא לנו? לדעתי זה אותו רעיון. קדימה לעבודה וחשבון נפש מעמיק לפני פרק ב'.

גלמור32

New member
בפגישה עם בחורה שהכירו לי היה נחמד ונעים עד

שהיא אמרה מאיזה מזל היא מאותו הרגע זה נגמר והיא אפילו לא הבינה מה היא אמרה לא בסדר לפני שנתיים הכרתי בחורה בסין ודפוסי ההתנהגות שלה היו לי מוקרים הרגשתי שמשהוא מוכר לי בפעם השלישית שאלתי אותה באיזה חודש היא נולדה והסתבר לי שהיא נולד בול באותו תאריך כמו הX ית שלי שנה אחראי - באותו רגע הבנתי למה הרגשתי מה שהרגשתי ומאז כל מי שהיא בעלת אותו מזל אני פשוט לא מתחיל ללכת בכיון נכון כי אנחנו מזמינים ומחפשים את אותו דפוס של אנשים אל חיינו - אם ידוע לנו מה אנחנו לא רוצים ,כדאי כי נכתוב זאת, ואם ת/יכנס לחיינו דפוס כזה - הדף/השלט שנכתב ונשים מול עיניינו יש מש כתמרור הזהרה

שמעתי זאת כבר מס' פעמים שכדאי ורצוי לרשום

בעיקרון בכל תחום אבל כרגע אני מתייחסת לתחום הזוגיות. רצוי לרשום איזה בן זוג את מחפשת ואז כאשר יצא לך להכיר מישהו לראות את הנרשם בפתק ולראות האם הוא תואם את הציפיות שהיו כאשר היית צלולה וידעת בדיוק מה את מחפשת. אני ממש חייבת לעשות זאת, נשמע לי דבר מעולה.

kelly האחד

New member
אני מזל אריה,יש לי סיכוי?! חחחחח!

בקיצור...בכדי לעבוד על "דפוסינו" דרושה מודעות,מודעות.....ושוב מודעות!

למעלה