שאלה מהערוץ הילדים צינזר את כל הקטעים ?
A adidasabc New member 23/10/07 #2 ../images/Emo108.gifלא צינזרו קטעים, אלא ערכו אחרת ומיזגו כל מיני פרקים ביחד, ככה שהעונה תהיה יותר קצרה.
../images/Emo108.gifלא צינזרו קטעים, אלא ערכו אחרת ומיזגו כל מיני פרקים ביחד, ככה שהעונה תהיה יותר קצרה.
Y Yarinv New member 23/10/07 #3 ../images/Emo45.gif אבל אולי גם החליטו בדרך לצנזר כמה סצנות (לדוגמא, היה סצנה שאבי קילל ואני לא חושב שיראו את זה )
../images/Emo45.gif אבל אולי גם החליטו בדרך לצנזר כמה סצנות (לדוגמא, היה סצנה שאבי קילל ואני לא חושב שיראו את זה )
A adidasabc New member 23/10/07 #6 ../images/Emo108.gifאבל את "הנפילים" במילא עורכים, אז אולי כבר יערכו את הקטעים האלה...
מ מכורה קשה New member 23/10/07 #7 לי לא ניראה אולי קללות אבל קטעים אלימים חלקם גם מלמדים חלקם סתם... וחלקם מאוד חשובים למאלך הסידרה... אני מאמינה שרק חלק קטן המקטעים האלו יורידו.... זה כמו שעשו בראש גדול כולה הורידו שניי קטעים
לי לא ניראה אולי קללות אבל קטעים אלימים חלקם גם מלמדים חלקם סתם... וחלקם מאוד חשובים למאלך הסידרה... אני מאמינה שרק חלק קטן המקטעים האלו יורידו.... זה כמו שעשו בראש גדול כולה הורידו שניי קטעים