שאלה....

שאלה....

מזה תרגילי כוח? ואיזה סוגים של תרגילים אלו יש? ועוד שאלה, האם אימון אחד בשבוע של ספינינג עוזר במשהו?? ובעצם מה ספינינג עושה לגוף? תודה, -מאיה-

leahle

New member
חלק מהתשובה/ות

האם אימון אחד בשבוע של ספינינג עוזר במשהו? ברור שבמשהו זה עוזר ואי אפשר לזלזל בכל פעולה שהיא, גם חד פעמית או חד שבועית, אבל אם את רוצה לראות תוצאות, צריך יותר מפעם בשבוע, 3-2 בשבוע לפחות. מהם תרגילי כוח? אני מתארת לעצמי שאת מתכוון למשקולות, יש יותר מידי תרגילים בשביל לפרט כאן רשימה שלהם, אבל בטח יש פה כאלה שיכולים להנחות אותך לגבי התרגילים המתאימים לך, אם תסבירי מה מטרתך.

רמי או אלי יבררו, אבל אם אני זוכרת

נכון, קראתי פעם שאימון חד שבועי, בעצימות גבוהה יכול אפילו להיות מסוכן. אולי מסוכן זו מילה קשה מדיי, אבל פעם בשבוע לזעזע את הגוף עם אימון קשה, מבלי לתת לו להסתגל...???

leahle

New member
אם ככה

אפשר לקחת פעילות כמו הליכה שהיא לרוב לא בעצימות גדולה, במקרה שיש רק פעם בשבוע בשביל פעילות גופנית.

כנסו שניה...

יכול להיות שאימון אחד בשבוע של ספינינג מזעזע את הגוף, אבל זה לא הספורט היחיד שאני עושה...ושאני לא בכושר..... אני גם מתאמנת בכדור עף 2-3 פעמים בשבוע אני לא יודעת.. אני לא באה להתווכח אני רק אומרת את העובדות שלי כי אולי זה משנה משהו... טוב אז זהו... ביי ביי -מאיה-

זה משנה המון ../images/Emo13.gif

אם ככה, אימון הספינינג עבורך הוא עוד סוג של פעילות גופנית ולא ה-פעילות הגופנית היחידה. אימון ספינינג תורם לשיפור סיבולת לב ריאה ולחמצון טוב של אנרגיה, מה שמביא להוצאה קלורית גבוהה.

למעלה